Sağlık çalışanının oturduğu apartmana asılan yazıya büyük tepki

Sakarya'da bir sağlık çalışanının yaşadığı apartmana asılan yazı tepki topladı. Yazılan notla kapı kolları ve merdiven korkuluklarına dokunmaması istenen sağlık çalışanı, yazıyı asanlara yazı ile cevap verdi.

Sağlık çalışanının oturduğu apartmana asılan yazıya büyük tepki
Sağlık çalışanının oturduğu apartmana asılan yazıya büyük tepki
GİRİŞ 05.04.2020 00:36 GÜNCELLEME 05.04.2020 00:37
Bu Habere 231 Yorum Yapılmış

Serdivan'daki Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Hasta Hakları Sorumlusu olarak görev yapan Yıldırım A. akşam ailesiyle birlikte yaşadığı eve gittiğinde apartmanın girişine asılan yazıyı görünce şoke oldu.

Bilgisayar çıktısıyla apartman girişine yazılan yazıda, "Apartmanımızda ikamet eden sayın sağlık çalışanları, apartmana girip çıkarken giriş kapıları ve merdiven korkuluklarına temas etmemenizi önemle rica ederiz" ifadelerini gören Yıldırım A., yazının boş kalan kısımlarına şu sözleri yazdı:

"Bu apartmanda ikamet eden tek sağlık çalışanı benim hepimiz biliyoruz. Bu virüs olayı er ya da geç illaki bitecek inşallah. Bu sürecin sonunda yine çalıştığım hastaneye gelecek, kapımı vurup odama girecek, ceketinizi düğmeleyip benden kendiniz için yine ayrıcalık isteyeceksiniz. İşte o zaman dilinizi koparır, çenenizi kırarım. Bilginize."


 

Yıldırım A. daha sonra yazıyı sosyal medya hesabından paylaşırken, sağlık çalışanına karşı alınan tutum tepki topladı.

 

 

YORUMLAR 231
  • Şükrü Apal 4 yıl önce Şikayet Et
    Demekki vürüs yok iken bu sağlık çalışanlanı adam kayırıp kendi tanıdığını kayırıyormus sen nelere kadirsin vüsilleti
    Cevapla
  • Meçhul 4 yıl önce Şikayet Et
    Her haberin yorumlarında alakalı alakasız ille öğretmenlere çatılmasa şaşarım. Siz mücevherinizi kime teslim edersiniz? Unutmayın ki iki cihandaki en kıymetli cevherinizi, yani çocuğunuzu teslim ediyorsunuz öğretmene. Mücevhere dönüşmesi için... Yaptığı iş paha biçilecek birşey değil. Rica ediyorum bir de bu gözle bakın!
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Dinsizin hakkından imansız gelir durumu oluşmuş. Sağlık çalışanına teşekkür edeceğin yerde böyle cahil bir insanı uyarır gibi uyarmak doğrumu. Yani birde apartmana reklam etmek. Bunu yazan bir yarı cahildir. Karacahilden de alimde de korkma ama bu yarı cahillerden kork. Bunlar heryerde problem çıkarır. Kendimide senide rezil eder.
    Cevapla
  • Bilirkişi 4 yıl önce Şikayet Et
    Burada apartman yöneticisine yasal işlem yapıldığı gibi cevap veren sağlık çalışanına da kanuni işlem yapılmalıdır. Devletin sağlık kurumları kimsenin makam o dası değildir. Ceket ilikleyip te önüme geleceksin derken tüm topluma mesaj veriyor. İnsanlar senden korktuğu için değil saygı duyduğu için nezaket gösteriyor. Ayrıca senin yaptığın iş kanuni görevin. Cahille cahil olmak sana yakışmadı.
    Cevapla
  • hsn 4 yıl önce Şikayet Et
    ahlaksızlık nice nankörlüğün zirvesinde bir insan müsveddesi bi mahluk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi