Başkan Erdoğan, Yunanistan Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile telefonda görüştü.

Başkan Erdoğan, Yunanistan Başbakanı ile görüştü
Başkan Erdoğan, Yunanistan Başbakanı ile görüştü
GİRİŞ 26.06.2020 18:09 GÜNCELLEME 26.06.2020 18:50
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Görüşmede, turizm, güvenlik ve ekonomi alanlarında işbirliğinin yanı sıra ikili ilişkiler ele alınmıştır. Kovid-19 ile mücadelede işbirliği yapılabilecek konuların da değerlendirildiği görüşmede, iki ülke arasında iletişim kanallarının açık tutulması hususunda mutabık kalınmıştır.

 

 

YORUMLAR 44
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    İki yüzlü yunan.. dünde israille telekonferans yapmıştı Türkiye ye karşı ortak çalışma
    Cevapla
  • Yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim gerçek dostumuz Türk ve Müslüman dünyasıdır. Yani ne Avrupa ne abd ve Rusya, Çin asla bizim dostumuz olamaz, tabiata aykırı. Ancak iyi ilişki kurulabilir. O yüzden elimizden geldiği kadar güçlü olmalı, kardeş ve dost ülkelerle bağlarımızı en üst seviyeye taşımalıyız. (Türki cumhuriyetleri, Pakistan vs) Biz dinimizden dönmedikçe Hristiyan ve Yahudi ler bizi asla dost görmezler. O yüzden ahirete kadar bu çark böyle dönecek.
    Cevapla
  • Helal 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki yaşananlar hep siyasetten ibaret
    Cevapla
  • varlık 3 yıl önce Şikayet Et
    yunanistan avrupanın savunma hattıdır. oyle amaçla kurulmuş silahlandırılmış ve desteklenmiştir. bu destek sıradan bir destek değil. şu an yunanistan hem havada hem denizde çok ciddi bir güçtür. ayrıca avrupa, tarihini de yunan kültürüne dayayarak mısır ve Türkiye karşısında set oluşturmuştur. savunma kalesi olarak görev verilmiştir. Aslında yunanlar akıllı olsalar Türkiye ile dost olabilseler son derece kardeşçe yaşayabilirdik. çok ortak yönlerimiz var ortak geçmişimiz var. insanlar birbirine çok yakın. uyanık olup Türkiye ile birleşmeyi düşünseler kölelikten de çıkarlar. ama öyle bir çarkın içine sokulmuşlar ki çıkamıyorlar mecbur bize düşman olmak zorundalar.
    Cevapla
  • Kim tutar seni 3 yıl önce Şikayet Et
    La gardaşım Yunanistan'ın havada ve denizde müthiş bir güç olduğunu yazmışsın. Adamların 10 tane f16sı sağlam gerisi bozuk. Gemileri 30 yıllık. S300 var onlarda. Lütfen destekli atalım.
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Miçotakisin babası Yunanistan darbesinde hayatını kurtarmak için Türkiye'ye sığınmıştır! Kız kardeşi yunanistanın en güçlü kadınlarındandır ve tam bir reisin hayrandır! Eğer böyle bir dönemde yunanistan la antlaşma sağlanamazsa bir daha bu fırsatı bulamayız. Kesinlikle diplomasi kanalları açık tutulmalı ve akdeniz'de bir çözüm bulunmalı bütün kozlar türkiyenin elinde!!!
    Cevapla
  • Bjk56 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar bu fırsatı bulamaz biz onların yakınlaşmasına muhtaç değiliz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...