Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması için gözler bu toplantıda

Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün saat 15'te toplanacak. Gündeme ilişkin önemli gelişmelerin ele alınacağı toplantıda "Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı?" konusunun da tartışılması bekleniyor.

Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması için gözler bu toplantıda
Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması için gözler bu toplantıda
GİRİŞ 14.07.2020 14:30 GÜNCELLEME 14.07.2020 15:39
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün saat 15:00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda "Kurban Bayramı'nda kısıtlama olacak mı?" sorusunun da gündemde olması bekleniyor.

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, geçen haftaki Bilim Kurulu toplantısında vaka artışlarıyla ilgili tedbirler kapsamında il bazlı bazı kısıtlamaların gündeme gelebileceğini açıklaması, 'Kurban Bayramı'nda kısıtlama olacak mı?' sorularını akıllara getirdi. Bakan Koca, açıklamasında bu haftayı işaret ederek, değerlendirme yapılacağını da sözlerine eklemişti.

KABİNE TOPLANIYOR

 

 

Bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15:00'te toplanacak olan kabine toplantısında da bu konunun masaya yatırılması bekleniyor.

KURBAN BAYRAMI'NDA KISITLAMA OLACAK MI?

Bilim Kurulu üyelerinin tavsiyelerinin de ele alınacağı toplantıda, koronavirüs önlemleri ve alınacak yeni kararlar değerlendirilecek.Kabinenin yaklaşan Kurban Bayramı için de olası bazı önlemleri değerlendirilmesi bekleniyor.

YORUMLAR 17
  • zabit 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen bayram baklavadan bu bayram kebaptan mahrum kaldık. Yüce Rabbim şu koronaya bir terbiye ver.hiçbir zararlı etkisi kalmasın
    Cevapla
  • Halit Eroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • TONTON TON 3 yıl önce Şikayet Et
    Yasak olsun sadece kurban kesen ler çıksın o kadar tamam sinema açık avm açık ancak herkes aynı anda sinema ya gitmiyor ki avm de gitmiyor ama arefe ve bayramda herkes aynı anda sokağa çıkıyor hem de herkes kimi ALIŞ veriş kimi Mezarlık ziyaret i gibi gibi yinede Bakanlığımız en iyisini bilir
    Cevapla
  • Vicdan 3 yıl önce Şikayet Et
    Laf olsun diye haber yapmışlar bayramda milleti eve tıkınca siz ne kazanacaksınız bırakın millet rahatca ibadetini yapsın peki kurban nasıl kesilecek ağalar tatil yöreleri oteller açık kurbana gelince sokağa çıkma olsun Öyle mi...? Yuh size
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurbanda Sokağa Çıkma Yasağı olmaz! O zaman Kurban kesen olmaz!.....Maske takılıp Kurallara uyulunca Kurbanlar kesilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da şiddetli deprem
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!