Korku dolu anlar kamerada! Yolda yürüyen kadın 6 köpeğin saldırısına uğradı

Muğla'da yolda yürüyen bir kadın 6 köpeğin saldırısına uğradı. Kadının yardımına çevredeki bir kişinin koşması üzerine köpekler uzaklaştı. Köpeklerin saldırma anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 26.07.2020 21:29 GÜNCELLEME 26.07.2020 21:34
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Olay, Muğla'nın Milas ilçesi Güllük Mahallesi'nde, dün gündüz saatlerinde meydana geldi. Güllük Mahallesi'nde yolda yürüyen bir kadın 6 köpeğin saldırısına uğradı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kenarda bekleyen köpeklerin kadının üzerine saldırdığı görüldü. Çantasıyla kendisini korumaya çalışan kadının yardımına çevredeki bir kişi koştu. Kadın, o an yaşanan arbedede yere düştü. 

 

 

Çevre sakinleri hayvanları çok sevdiklerini, ancak köpeklerin çok saldırgan olduğunu ve bu olayın sıklıkla yaşandığını belirtip yetkililerin bir an önce müdahale etmesini istediklerini söyledi.

YORUMLAR 33
  • hakan gardas 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek oranin belediyesi iyi calismiyor baska sebebi göremiyorum
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    izmirde sahipsiz köpekler çok bir kaldırımda 8-10 tane yatıyor katlı otopark ziraat bankası önünde agora tarihi müze çevresinde inciraltında kaynıyor belediye birşey yapamıyor
    Cevapla
  • İnsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne zararları var
    Cevapla
  • özlüsöz 3 yıl önce Şikayet Et
    başı boş köpeklere itlaf şart. kendi halinde yürüyene bile böyle topluca saldırıyorlarsa çocuk geçse düşünemiyorum bile. boş verin o sözde hayvan sevicileri. Dünyanın en boş insanlarıdır onlar. İnsanı savunmak yerine köpekleri savunurlar, bilmezler ki kendileri insandan aşağıdırlar. İnsan ölse gene köpekleri savunurlar.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer kadın köpeklere saldırsaydı. Herhalde bu hayvan severler ve basın, yayın Türkiye'yi ayağa kaldırırlardı. Hayvan haklarından bahsedenler birazda insan haklarından bahsetsin...
    Cevapla
  • Suat ÖZYAMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlara saldırma alışkanlığı olan sokak köpeklerinin tespit edilip itlaf edilmesi gerekiyor. Hayvan hakları adı altında can güvenliği yok sayılamaz.
    Cevapla
  • Nur dogan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah birde seni itlaf etseler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak