Yol verme tartışmasında 2 kardeş hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı

Tokat’ın Niksar ilçesinde yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kardeş hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Yol verme tartışmasında 2 kardeş hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı
Yol verme tartışmasında 2 kardeş hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı
GİRİŞ 28.07.2020 01:35 GÜNCELLEME 28.07.2020 01:35
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre; Niksar ilçesine bağlı Edilli köyünde ikamet eden iki kardeş İsmet Özyurt (43) ile Serkan Özyurt (35)i ile akrabaları olan İ Ö. (62) ve oğlu S. Ö arasında iddiaya göre yol verme tartışması nedeniyle kavga çıktı. Çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu her iki tarafın bir birine ateş açtı. Av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği iki kardeş olay yerinde hayatını kaybetti.

Silahlı kavgada ağır yaralanan İ.Ö Niksar Devlet Hastanesine hafif şekilde yaralanan G. Ö (28) , B. Ö (13) ile K. Ö. (16) ise ambulansla Tokat Devlet Hastanesine sevk edildi. S.O jandarma tarafından gözaltına alınırken, olay yerinde hayatını kaybeden iki kardeşin cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cinayetle sonuçlanan kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 20
  • Ursula 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep şeytanın vesvesesini dinleyin halbuki şeytanın hilesi zayıftır
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim en az 1500 adet fındık agacı kesildi bize 300 adet verdi.Babam da kardesim diye fazla istemediydi.Babama hasım olan o adam diyor şimdi beni babanıza amcanız düsman etti.Arada dedikodu,la yaptı dedi ve iftira attı size dedi.Gel de cıp isin icinden.Yoldan gecmeyin diyoruz yok biz geceriz diye ısrar ediyolar.Yol tam evimizin dibinden geciyor.Ana yola kadar tarlalar bizim.Belaya kalıcaz ya.Ne edelim simdi
    Cevapla
  • Dost acı söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim hiçbir dünya nimeti insan canından beri değildir...!yer..yurt için ..yol için katil olmaya değmez...!dünya imtihan dünyası....sabır etmek lazım bela...musibet vb....arızalara..!şeytanın gazına gelmemek lazım...öfke seytandandir....ahiret ı kazanmaya bak...iş iş ten geçince pişmanlık fayda veremeyecek!
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim koyde de var yol verme sıkıntısı.Bizim fındık bahcesinin icerisinden zamanında babam amcama yol verdi.o kadar fındıgımız kesildi,kepce ile araba yolu yapıldı.Onların evi üst tarafda.Bizim oralar daglık alan.Neyse Amcama sadece tek şart babama hasım olan komşusu onların evinin yanında oturuyor ve dediki sadece o adam bu yoldan gecerse yolu kapatırım senide gecirmem.Babamın hasmı yani düsmanlık besleyen o aileye yol vermiş amcam.Adamlar bizim evin yanından geciyor.Kac defa dedik amcama bak bu isin sonu kötü bitecek diye,o diyor yolu ben verdim.Yahu kimin yerinden kimi geciriyon.Biz ona yol verdik o da gecmek icin az bir fındık tarlası bizim sınıra yakın olan yerden verdi.
    Cevapla
  • Manisalı 3 yıl önce Şikayet Et
    ﴿ İşte bundan dolayı İsrâiloğulları’na şöyle yazmıştık: "Bir cana kıymaya veya yeryüzünde fesat çıkarmaya karşılık olması dışında, kim bir kimseyi öldürürse bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur." Şüphesiz peygamberlerimiz onlara apaçık deliller getirdiler. Ama bundan sonra da onların çoğu yeryüzünde taşkınlık göstermektedirler. Maide Suresi 32. ayet
    Cevapla
  • alipasa 3 yıl önce Şikayet Et
    yazik olmuş olenede oldurenede. islami hakikaten yaşamak gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi