Bir askerimiz şehit oldu, anında intikamı alındı

Son Dakika Haberi: Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Uzm. Çvş. Süleyman Ural şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı. Çatışmada beş teröristin de öldürüldüğü ifade edildi.

Bir askerimiz şehit oldu, anında intikamı alındı
Bir askerimiz şehit oldu, anında intikamı alındı
GİRİŞ 08.08.2020 21:09 GÜNCELLEME 08.08.2020 22:59
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada "Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 8 Ağustos 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen bir silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuştur. Çatışmada beş bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

ŞEHADET HABERİ AİLESİNE VERİLDİ

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural'ın şehadet haberi, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.

Şehidin Çekalan Mahallesi'ndeki babaevine gelen İlçe Kaymakam Kudret Kurnaz, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Müftüsü Ali Erbaş ve askeri yetkililer, şehadet haberini anne Arife ve baba Aslan Ural'a verdi.

Şehadet haberi üzerine babaevi ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Şehit Süleyman Ural'ın 5 aylık nişanlı olduğu, düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

FAHRETTİN ALTUN'DAN TAZİYE MESAJI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabında paylaştığı taziye mesajında "#PençeKaplan operasyonunda şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Onbaşı Süleyman Ural’a Allah’tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.Kahraman Mehmetçiğimizle coğrafyamızda terörün kökünü kazıyarak barışı tesis etmek için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

YORUMLAR 22
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    abd askerlerinden ölenler olmadıkça bu terör belası bu bölgede bitmeyecek görünüyor artık kesin önlemler alınmalı sınır hudut tanımamalı abd de olsa geregi yapılmalı aslanların hakkını ödeyemeyiz diğer tarafta yoksa
    Cevapla
  • orhan070707 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Türk dünyaya bedeldir; öyle ise bu askerimizin ve nicelerinin intikamı alınmadı daha... BEN BÖYLE HİSSEDİYORUM... Şehidim... Rabbim şehadetini mübarek eylesin...
    Cevapla
  • Yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahim annesine babasina sabir versin daha tazecik bir cocuk ona kurşun sikan eller sıktıran köpekler cehennemde yansin.insaallah senin icin ve tüm şehitlerimiz icin bir hatim okuyacağım yaktın beni güzelim yaa,
    Cevapla
  • Ladikli 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanını cennet eylesin ailemize de sabirlar versin
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ladik Konya da
    Cevapla
  • Ladikli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ladik samsundanmi
    Cevapla
  • trkmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine teröre şehit verdik. Allah rahmet eylesin. Ailesinin milletimizin başı sağolsun. Ey Akşener için rahat mı? Chpnin alacağı belediyelerden pkkya para aktardığı kanıtlanmış HDPya pay verileceğini bile bile kılıçdaroğlu gibi biri ile ittifak yaptın. İçin rahat mı? Gece rahat uyayabiliyor musun? Senin de bir oğlun var. İçin rahat mı? Sen de bir annesin için rahat mı? Bu milletin iki eli yakanda olacak ahirette. Sür saltanatını chpli belediyelerden gelen paralarla. HDP de pkkya para aktarıyor sayende. Bu yaptığından memnun musun? İçin rahat mı? Vicdanın rahat mı? Kendine milliyetçi diyebiliyor musun hala?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!