Çiğ köfteli magandaya para cezası!

İstanbul’da otomobille seyir halindeyken tepsiden çiğ köfte yiyerek trafiği tehlikeye düşüren maganda yakalandı. "Çiğ köfteli" trafik magandası kadına para cezası verildi.

Çiğ köfteli magandaya para cezası!
Çiğ köfteli magandaya para cezası!
GİRİŞ 07.09.2020 23:26 GÜNCELLEME 07.09.2020 23:29
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

İstanbul’un çeşitli noktalarında otomobille seyir halindeyken tepsiden çiğ köfte yiyen kadın maganda trafiği tehlikeye düşürdü. Tek bacağıyla bağdaş kuran, seyir halindeyken direksiyondan ellerini çekip oynayarak aracını kullanan maganda, o anları kaydettirip bir de sosyal medyadan paylaştı. Görüntüler üzerine çalışma başlatan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücünün Ş.A.D. isimli kadın olduğunu tespit etti.

 

 

İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ

 

 

Polis ekiplerince yakalanan Ş.A.D.’ye, "Kamunun rahat ve huzurunu bozacak kişilere zarar verecek keyfi-kasıtlı davranışlarda bulunarak yaya-araç trafik emniyetini ihlal etmek-tehlikeye düşürmek suretiyle tedbirsiz ve saygısızca araç sürmek" suçundan 132 TL trafik idari para cezası uygulandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 57
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Nefret ediyorum böyle görgüsüz insanlardan
    Cevapla
  • HÜSEYİN 3 yıl önce Şikayet Et
    en az 5 sene ehliyetten men cezası gelmeli.132 tl cezamı be kardeşim bindiği araca bak.Cezalar caydırıcı değil.Biz yapsak 100 bin tL'yikitlersiniz.Güç garibana yetiyor malesef.
    Cevapla
  • davud72 3 yıl önce Şikayet Et
    ben elektrikli bisiklet yada motor her neyse kulanıyorum hiç ehliyetim yok ve ehliyet almadığım için elektrikli eğliyet gerekmediği içinde hem ehliyet alamadığım için hemde ekonomik olduğu için bunu tercih ettim ve trafik beni durdurup ehliyet sorup dolayısıyla ehliyet olmadığı 155 tl ceza kesip bisikletimi bağlıdı oto parka çektiler 155 tl karşılığında geri aldım bana 155 tl insanların hayatıyla oynayan bu magandaya 132 tl ne güzel istanbul ben sizi allaha havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum
    Cevapla
  • Son Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu mudur yani 132 tl. pesss
    Cevapla
  • abdullah 23 3 yıl önce Şikayet Et
    bu neslin yetişmesinde emeği geçen anaları,babaları öğretmenleri milli eğitim bakanlarını başbakanları hepsini tebrik ediyorum.çok güzel bir teneke nesil yetiştirdiniz.magandalığı kadınlara da aşıladınız.bizim zamanımızda kadınlar erkeklerin yanında zaruret olmadıkça konuşmazdı,kadın edeptir,hayadır,anadır,zinettir bunlar nasıl bir şey tarif edemiyorum.
    Cevapla
  • xray 3 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşı tebrik için unutmuşsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler