Özgürlüğüne kavuşmak isteyen maymun elektrik tellerinde can verdi

Kocaeli'de 3 binin üzerinde hayvanı barındıran Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'ndan kaçan maymun, elektrik akımına kapılıp telef oldu.

GİRİŞ 28.09.2020 16:51 GÜNCELLEME 28.09.2020 17:09
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kurulu bulunan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'ndaki barınağından kaçan yavru maymun, yol kenarındaki elektrik tellerine atlayınca akıma kapılıp, telef oldu.

 

 

Bünyesinde 260 tür ile yaklaşık 3 binin üzerinde hayvanı barındıran Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda bulunan barınağından kaçarak çevredeki ağaçlara saklanan yavru maymun hayvanat bahçesi görevlilerince yakalanmak istendi. Ellerinde file kepçelerle yavru maymunu kovalayan görevliler onu yakalamayı başaramadı. Bu sırada bulunduğu ağaçtan diğer ağaca zıplayan yavru maymun kendisini yakalamak isteyen görevlilere zor anlar yaşattı.

 

 

AYAKLARI TEMAS EDİNCE AKIMA KAPILDI

Ağaçtan ağaca yer değiştiren maymun son olarak zıpladığı yol kenarındaki elektrik tellerinde sallanırken ayakları diğer tele temas edince enerji akımına kapıldı. Tellerde bir süre asılı kalan maymun daha sonra aşağıya düştü. Hayvanat bahçesi görevlileri yola kenarına düşüp telef olan maymunu hayvanat bahçesine götürdüler.

 

YORUMLAR 26
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    şu hayvanat bahceleri kapatılmalı arkadaş belgesellerde görüyoruz zaten..insanlığın yüz karası diyorum bu hayvanat bahceleri için ..yaklaşan yaklaşıyor ..hasatcılar geliyor evrenleri yok eden yıldızları söndüren canlıılları kurumuş buğday gibi biçen gezegenleri çekirge gibi işgal eden hasatcılar geliyor ..onalrda dünyadaki tüm canlılları dip freez yapcak bi kısmını da sizin hayvanat yada koyun inek ördek tavuk çiftliği gibi yetişdirr gibi sizleri yetişitrecek en sonda güneşin yakıtını alıp güneşin dengesini bozup yok edicek sonra da diğer gezegenlere sıra gelicek
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Beş insanın bir hayvan etmediği dönemi yaşıyoruz maalesef
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    özgürlüğe kaçıyor denmiş ama,maymun geldiği yerin iklimine alışık,Türkiye nin ikliminde belki yazın yaşıyabilir ama havalar soğuyunca hasta olup ölür,sıcak iklimden geldiği için soğuğa dayanamaz.hayvanat bahçesinde öyle fena bakılmıyordur sanırım,arkadaşları ve önüne düzenli konulan yiyeceği vardır,ama yavru olduğundan kaçmış,yazık telef olmuş.
    Cevapla
  • bilgiç 3 yıl önce Şikayet Et
    maaşallah. her şeyi de biliyorsun.
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    herseye muhalif olmayin. Bir cok tür yok olduktan sonra, Hayvanat Bahcelerinden alinan türlerinin cogaltilmasiyla yeniden dogaya yerlestirildi.
    Cevapla
  • Mehmet can 3 yıl önce Şikayet Et
    Zalim insanoğlu... Kendi zevki ve ekonomisi için bunca hayvanı hapsedip zulm edersen, o dili olmayan yaratıkların sahibi Allah cc. da insoğlundan KORONA, DEPREM vs. UYARI yapıyor.
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    mehmet cahil bir insansin o hayvanat bahceleri olmasaydi dunyada kac tur yok olcakdi bilgin varmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı