Tevfik Göksu CHP'li İBB'nin siyasi intihalciliğini ifşa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, megakentte Bilbordlara ve reklam panolarına yansıyan CHP zihniyetini eleştirerek 'İcraat dili yerine; temenni ve slogan dilini, vizyon dili yerine ise siyasi intihalcilik dilini, hakikat ve şeffaflık dili yerine de manipülasyon ve çarpıtma dilini getirmiştir' dedi.

GİRİŞ 12.10.2020 23:10 GÜNCELLEME 12.10.2020 23:18
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Göksu İBB Meclisinde yaptığı bugünkü konuşmasında AK Parti dönemindeki Hizmet diliyle CHP dönemindeki çarpıtma dilini İstanbul'un bir çok yerine asılan Bilbordlardaki örneklerle anlattı.

Göksu "Nasıl ki kuraklık toprağı çatlatırsa, toprağın doğasını bozarsa, bu yönetimdeki kuraklık da şehirde bazı bozulmalara sebep olmaktadır" diyerek "bunun en net yansımasının İBB yönetiminin değişen dili" olduğunu ifade etti.

"SİYASİ İNTİHALCİLİK" YAPILIYOR

CHP yönetimini, AK Parti döneminde yapımı tamamen veya büyük oranda bitmiş olan projelerin üzerine yatmaya devam etmekle suçlayan Göksu bu siyasi intihalciliğin altında "itiraf edilememiş bir ‘özgüvensiz’lik var dedi.

DİKEY BAHÇELERLE İLGİLİ MALİYET YALANI

Dikey bahçelerle ilgili İBB sitesinde yer alan bilgileri paylaşan Göksu, şunları kaydetti:

"İBB sitesinde, İBB Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı 7 Ekim'de açıklama yapıyor. Diyor ki, 'Fikirtepe'deki bu 2 bin metrekarenin bütçemize maliyeti 150 bin lira. Bütün projeyi kaldırdığımızda bütçemize 2 milyon artı gelecek'. Sonrasında daire başkanına 'Ne yaptın sen, biz İstanbul halkını kandıracaktık, fazla maliyetli diyecektik, niye böyle dedin' diyorlar ki, nasıl oluyorsa aradan dört gün geçtikten sonra aynı daire başkanı şöyle bir açıklama yapıyor: 'Efendim bu işin toplam maliyeti 12 milyon. Bize de 2 bin metrenin maliyeti 450 bin lira.' Bunu yapan da İBB sitesindeki açıklamayı yapan da aynı daire başkanı. Bir şey yapamıyorsunuz, bari yapılanı yıkmayın."

Göksu, israf iddialarının da gerçekçi olmadığını savunarak, "Yılbaşı gecesi kullandığınız havai fişeklere bakın, bir yemek için kişi başı ödediğiniz 6 bin 500 liraya bakın." dedi.

Göksü'nun siyasal intihalcilik diline verdiği örnekler şu şekilde;

 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 33
  • bir vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    yalan söylemenin bedeli olmadıgı müddetçe böyle olur. hele ki kamu kurumları yalan ve halkı aldatmaya yönelik beyanlarda bulunamaz. bu kadar rahat yalan nerede var? devlet nerede? bu iş cezasız kalamaz. benim dogrusu neyse onu bilmeye hakkım var. adalet, savcılar geregini yapmalı.
    Cevapla
  • GOLLLLL 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'da CHP seçmeni bile bin pişman.... Ama seçimde yine oy verecekler.. İdeolojik körlük bunu gerektirir... Örnek; İzmir...Sabret İstanbul kaldı 3,5 yıl... bu yıllarda laylay lom la geçer gider.. Bir daha macera armazsınız değil mi?...
    Cevapla
  • solhanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    siyaset zor sanat güven uzun vadede kazanılır kolay kaybedilir akpartinin açıklamalrını tevfik bey yapınca kimse inanmıyor geçen 630 km dedi 230 km çıktı tefvik beyin ibb de akrabalarını herkes biliyor bunu öne sürenlerin niyeti halis değildir söyledinin halkta karşılğığ yoktur
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    seninde bilincin ve zihniyetin bunlardan az değil senin bu dediğini niye chp nin içinde bulunan yöneticileri söyleyemiyor çıkıp niye böyle konuşmalara cevap veremiyor ve şu an teyfik bey söyledikleri yüzde 99.9 doğrudur sizde mi bunların yüzsüzlükleri ni sizde mi yüzünüze bulaştırmak ve ya bulaştı mı demek bulaşmış istanbulda yakınlarım var çoğu buna attı ama o kadar pişmanlar ki çıkarılar işçilerin içinde bizim yakınlarımızda vardı hani namus şeref ahlak bundan utanmayan demek ikiyüzlüsünüz dediler
    Cevapla
  • MetehanGülşah 3 yıl önce Şikayet Et
    chp yönetimin hizmet anlayışı.... AZ İŞ ÇOK LAF
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar hem ak partiyi hem milleti enayi yerine koyuyor. İnanan akılsızlarda çok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü