Pınar Gültekin'in babasından tepki: Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesinin ardından CHP milletvekilinin kendisini telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddiasında bulunan Sıddık Gültekin, söylediklerinin arkasında olduğunu belirtti.

Pınar Gültekin'in babasından tepki: Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür
Pınar Gültekin'in babasından tepki: Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür
GİRİŞ 05.01.2021 18:37 GÜNCELLEME 05.01.2021 18:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Vahşice katledilen Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, önemli açıklamalarda bulundu. Gültekin, CHP'li vekil Süleyman Girgin'in kendisinden şikayetçi olduğunu belirtti.

 

 

"BU NASIL BİR İKİ YÜZLÜLÜKTÜR?"

Ben kızımın davasıyla ve acımla uğraşıyorum, onlar beni başka bir yere çekmeye çalışıyorlar. Dün CHP kadın kolları genel başkanı ve CHP'liler davaya gelip destek veriyor, adliye önünde basına destek açıklaması yapıyor. Bugün Süleyman Girgin isimli milletvekili beni şikayet ediyor. Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür?

 

 

Benim söylediklerimin tamamı doğrudur, bir çok şahidim de var. Olaydan sonra beni bizatihi Sayın Kılıçdaroğlu aradı, taziye dileklerini iletti, Allah kendisinden razı olsun, yine CHP'li milletvekililleri ve partili aradı, taziye dileklerini iletti, ben onlarla ilgili niye böyle bir şey söylemiyorum.

"SÖYLEDİKLERİMİN TAMAMI DOĞRUDUR"

Niçin Süleyman Girgin’e iftira atayım? Söylediklerimin tamamı doğrudur. Ben de Süleyman Girgin’i savcılığa şikayet edeceğim. Onu Allah’a havale ediyorum. Artık acılı bir baba olarak kızımın davasıyla ilgilenmek istiyorum.

YORUMLAR 2
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    malesef yargı için de chp nin izi durdukça bu hukuksuzluk devam edecek. tandıkları ve kendinden olan hakimlere istediği kararları bir şekilde aldırıyor. hakim tanıdık ise anında harekete geçiyorlar. bazen buna da gerek kalmıyor hakim onların düşüncesinde ise zaten onların lehine hareket ediyor. hesap vermeyeceklerini düşündüklerinden olsa gerek.
    Cevapla
  • Hggchj 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu babadan özür dilesinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!