Savcıyı tehdit etti! Mutfak dolabından çıktı

Konya'da cezaevi savcısını tehdit etmekten 4, alkollü ve uyuşturucu etkisinde araç kullanmaktan da 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski gardiyan Şahin Karataşlı (35), evinin mutfağındaki dolapların içerisinde bulunan gizli bölmede yakalandı.

Savcıyı tehdit etti! Mutfak dolabından çıktı
Savcıyı tehdit etti! Mutfak dolabından çıktı
GİRİŞ 09.01.2021 16:07 GÜNCELLEME 09.01.2021 16:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Konya'da cezaevi savcısını tehdit etmekten 4, alkollü ve uyuşturucu etkisinde araç kullanmaktan suçundan da 1 yıl olmak üzere toplam 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski gardiyan Şahin Karataşlı'nın evinde saklandığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, eve baskın düzenledi.

 

 

Baskında Şahin Karataşlı'nın evindeki mutfak dolaplarının içerisindeki gizli bölmede saklandığını belirleyen ekipler, bölmenin kapaklarını tornavida yardımıyla açtı. Şahin Karataşlı, saklandığı yerden çıkartılarak gözaltına alındı. Karataşlı'nın saklandığı dolaptan çıktığı anlar saniye saniye kaydedildi. Şahin Karataşlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 9
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    girsin içeri orda erkeklik yapsın bakalım
    Cevapla
  • Türk Gücü 3 yıl önce Şikayet Et
    yürüüü anca gidersin
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    demek ki neymiş...? hakimler ve savcılar daha değerliymiş... onlara hakaret 4 yıl ama vatandaşın canına kastetmek 1 yıl... seç, beğen, al... işte bu savcıların elinde hukuk guguk oluyor maalesef...
    Cevapla
  • Kimin Dayısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakalanan suçlu galiba haberi yayınlayanlardan birinin dayısı ki görüntüsünü gizlemişler... Sıradan bir vatandaşı bile maske takmadığı için dünyaya rezil ediyorlar da...
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne biçim iştir hukuk guguk batıda özellikle abd'de savcı'yı tehdit edecek hapisten çıkamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!