Yok artık! Can Ataklı, Diyanet'in gençlere yönelik projesi sonrası savcıları göreve çağırdı...

Korkusuz gazetesi yazarı ve Tele1 kanalı sunucusu Can Ataklı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gençleri camiyle buluşturmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı projeyi hazmedemedi. Ataklı, Diyanet'in gençlere yönelik projesi sonrası “Sayın Cumhuriyet savcıları, Allah rızası için söyleyin; sizler ne iş yaparsınız?” diyerek savcıların kampanyaya müdahale etmesini istedi.

GİRİŞ 11.01.2021 14:49 GÜNCELLEME 11.01.2021 15:13
Bu Habere 411 Yorum Yapılmış

Korkusuz gazetesi yazarı ve Tele1 sunucusu Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gençleri camiyle buluşturmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı projeyi eleştirerek, savcıları göreve davet etti.

 

 

Diyanet İşleri Din Hizmetleri Genel Müdürü Yaşar Yiğit’in yaptığı "Gençleri, dini istismar eden FETÖ benzeri yapılardan korumak için (Camilere Gençlik Kolu) projesi uygulamaya konuldu. 85 bin cami var. İlk etapta 1500 camide altyapı çalışmaları tamamlandı. Cami Gençlik Kolları, 45 bin merkez camide oluşacak" açıklamasını hatırlatan Ataklı, bunun anayasaya aykırı olduğunu savundu.

 

 

"SAVCILAR SİZ NE İŞ YAPARSINIZ?"

"Sayın Cumhuriyet savcıları, Allah rızası için söyleyin; sizler ne iş yaparsınız?" diye seslenen Ataklı, Diyanet'in gençlere yönelik cami kampanyasına savcılığın müdahale etmesini istedi.

Ataklı, geçtiğimiz günlerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın makamından ayrılması için büyük bir felaket olması gerektiğini belirten ve "Erdoğan seçimle gider mi? Hayır. Darbe için de teknik altyapı yok. Büyük bir felaket ya da askeri başarısızlık gerekiyor" ifadelerini kullandığı bir konuşma yapmıştı.

YORUMLAR 411
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    hakim ve savcılar şimdi burada adalet denen mekanizmayı net bir şekilde suçlunun kim olduğu açık ve seçik belli bu tahrik bu islama haykırı sayın hakim ve savcım bu ülke müslüman ülke sen dinimize yapılan saldırı 75..80 .milyona saygısızlıktır bunu göz önünde bulundurulup bu hain mi din düşmanımı yoksa kimdir kime hizmet ettiği aslında belli lütfem hakim ve savcım bunlara fırsat vermeyin diyanet dedin mi müslüman lığın birliğine allahın hükmettiği camilerimizi de hakarettir bunlar müslüman düşmanı
    Cevapla
  • Ayşe fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet her yıl tüm personeline zorunlu birsekilde zorla dergi satmakta vede kurban ayında zorla personeline kurban almasını istiyor böyle birşey varmı personele zaten malarda kesinti yapılıyor üstelik sözleşmeli personele maaslar kadrolu olana göre az lütfen zora sokmayın personelı bir kere asgari ücretle az
    Cevapla
  • Bilal ATMACA 3 yıl önce Şikayet Et
    Diyaneti eleştiride çok abarttığınızın farkında mısınız... Yoksa, Diyanet e kendinizi yakıştıramıyormusunuz...
    Cevapla
  • ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adam abdest almayı bile bilmez gençlerimizi dinini öğrenmesi kötümü hiç olmasa doğruyu kötüyü öğrenmiş olurlar bir insanda ALLAH sevgisi olduktan sonra o kişi merhametli olur saygı sevgi içi de yaşar çünkü doğru yolu bulmuştur
    Cevapla
  • ahmet akçay 3 yıl önce Şikayet Et
    Her müslümanı tehdid olarak algılayan zihniyet.Camiden,namaz kılandan korkuyorlar.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!