AK Parti İstanbul’da Sultanbeyli ve Çekmeköy İlçe Kongreleri yapıldı

AK Parti İstanbul’da yeni yılın ilk ilçe kongreleri Sultanbeyli ve Çekmeköy kongreleriyle başladı. ‘İnandığın Yolda Yürü’ temasıyla yapılan kongreler büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kongrelerin yapıldığı alanlarda yeni dönemin temizlik, maske ve mesafe kuralına ihtimam gösterildi.

AK Parti İstanbul’da Sultanbeyli ve Çekmeköy İlçe Kongreleri yapıldı
AK Parti İstanbul’da Sultanbeyli ve Çekmeköy İlçe Kongreleri yapıldı
GİRİŞ 11.01.2021 22:13 GÜNCELLEME 11.01.2021 23:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul’da bir süre ertelenen ilçe kongreleri, Sultanbeyli ve Çekmeköy kongreleriyle yeniden başladı. Kongrelere; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Fatma Betül Sayan Kaya, Nurettin Canikli ve Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı.

 

 

ŞENOCAK: “SÖZDE CUMHURBAŞKAN’ DİYEN SEFİL ZİHNİYETE EN GÜZEL CEVABI 2023’TE VERECEĞİZ”

Yeni yılın ilk ilçe kongresinde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “AK Parti ailesi olarak birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi üst seviyede tutarak hizmette yarışmaya devam edeceğiz. Pandemi nedeniyle kalabalık olamasak da beraberliğimizi yüreğimizde hissediyoruz. İlçe başkan adayı kardeşlerimize, ‘Yeni yönetim listelerine, 20 saat üzeri çalışmayı göze alabilecek dava kardeşlerimizi ekleyin’ dedik. Yeni dönemde bu şuura, bu gayrete sahip kardeşlerimizle yürüyeceğiz. Bizim dünden daha çok çalışmaya ihtiyacımız var. Çünkü biz milletine, ülkesine aşık Genel Başkamız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Milletimizle el ele, kol kola 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Tabi yolda bizi engellemek isteyenler olacaktır. Bunların eline bir fırsat geçse, bu ülkede demokrasi ve özgürlüğü mumla aratırlar. Çünkü bunlar, milletimizin büyük bir oy çokluğuyla seçtiği Cumhurbaşkanımıza ‘Sözde Cumhurbaşkanı’ diyecek kadar şirazesini kaybetmiş, milli iradenin üstünlüğünü tanımayacak kadar faşist zihniyete sahipler. Bu faşist ve sefil zihniyete en güzel cevabı, 2023’te Cumhurbaşkanımızı yüzde 52'nin de üstünde bir oy oranıyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini sağlayarak vereceğiz inşallah.” dedi.

 

 

ŞENOCAK: “ÖĞRENCİ KILIĞINA GİRMİŞ MİLİTANLARIN DESTEKÇİSİ CHP”

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki terör eylemlerine değinen Şenocak, “Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemde öğrenci kılığına girenlerin, DHKP-C militanı veya çeşitli terör örgütlerinin mensupları olduğu ortaya çıktı. Peki bunların destekçisi kim? Sözde CHP İstanbul İl Başkanı. Siyasetçi kisvesi altında terör propagandası yapamazsın. Gezi eylemlerinden, hendek olaylarından yakından tanıdığımız bu teröristlerin provakasyon emelleri amacına ulaşamayacak.” ifadelerini kullandı.

ŞENOCAK: “CHP’Lİ İBB BAŞKANI 2 YILDA BİR PROJE DAHİ HAYATA GEÇİREMEDİ”

CHP'li yönetimin eliyle borç batağına sürüklenen İBB'de elle tutulur tek proje dahi üretilmediğine dikkat çeken Şenocak, “CHP’li İBB Başkanı yaklaşık 2 yıldır görevde olmasına rağmen elle tutulur bir proje dahi hayata geçiremedi. Yaptığı tek şey AK Parti döneminde büyük ölçüde tamamlanmış projelerin açılışını yapmak. İBB Başkanı’na ‘En büyük hizmetiniz nedir?’ diye soruyorlar. ‘Çocuklara süt dağıttım’ diyor. Büyük hizmet bir kapasite meselesi olduğundan, süt dağıtmayı büyük iş olarak görüyor. Seçim zamanı ‘150 yeni kreş açacağım’ demişti. 2 yılda 15 tane yapabildi. Şimdi hedefi 30’a kadar düşürmüş. Bu kafayla bu da zor. ‘İBB'yi öz kaynakla yöneteceğiz’ dedi, 19 milyar TL borçlandı. Bu kadar borçlanmaya rağmen yaptıkları çılgın projeler ne? Temel atmama töreni, musluk takma töreni, borçlanma töreni. Bunların çılgın projesi bu. Ama tüm bunlar geçecek. Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle 2024'te, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeniden AK Parti Belediyeciliği ile buluşacak.” diye konuştu.

KURTULMUŞ: “SALGINA RAĞMEN BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTIK”

Koronavirüs salgınına rağmen hizmetlerin aksamadığına dikkat çeken AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, “Yenilenen, tazelenen ve güçlenen ilçe teşkilatımızla Sultanbeyli ve Çekmeköy’de emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. 2020 yılı bütün dünyada Kovid-19 pandemisiyle birlikte hemen hemen her şeyin köklü bir değişim sürecine girdiği bir yıl oldu. Türkiye’de hiç şüphesiz bu değişimlerden nasibini aldı. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde özellikle sağlık alanında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin de vermiş olduğu güçle birlikte Türkiye, diğer ülkelere emsal teşkil edecek fevkalade bir başarı sergiledi. 2020 yılı ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefi doğrultusunda sağlam temellerin atıldığı bir yıl olarak hatırlanacak. 2020’de gerçekleştirdiğimiz başarıları kısaca hatırlayalım: Karadeniz’de keşfettiğimiz yeni doğal gaz rezervleri, Akdeniz’de devam eden petrol ve doğal gaz arama çalışmaları, şehir hastaneleri başta olmak üzere pek çok sağlık tesislerinin faaliyete alınması, savunma sanayinde yerli ve milli imkanların geliştirilmesi, yerli uzay araçlarının uzaya fırlatılması, Karabağ’ın işgalden kurtarılması, Kapalı Maraş’ın yeniden açılması, taçlı yıldızımız Ayasofya Cami’nin yeniden ibadete açılması. Bütün bunlar, 1 yıla sığdırdığımız büyük başarıların sadece öne çıkanları.” şeklinde konuştu.

KURTULMUŞ: “DAVASI VE HEDEFİ OLMAYANLARIN SAĞA SOLA SAVRULMASI KAÇINILMAZDIR”

Dava sahibi olmanın önemine vurgu yapan Kurtulmuş, “Büyük ve Güçlü Türkiye hedefimizden zerre kadar dahi taviz vermeden kararlı yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bir siyasi kadronun en büyük gücü bir davası, hedefi ve hedefine kilitlenmiş olmasıdır. Hedefi olmayanların, davası olmayanların suyun üstündeki saman çöpü gibi sağa sola savrulması kaçınılmazdır. Bu hareketin, AK kadroların en büyük özelliği bir davası ve hedefi olmasıdır. Bizim hedefimiz ise yeniden ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’yi inşa etmektir.” dedi.

CANİKLİ: “DAVAMIZDAN SAPMADAN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Son dönemdeki açıklamalarıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dengesini kaybettiğini söyleyen AK Parti Genel Başkanvekili Nurettin Canikli, “Kasetle CHP Genel Başkanlığına getirilen Kılıçdaroğlu’ndan birilerinin beklentisi, Cumhurbaşkanımızı oyun dışı edebilmesiydi. Ancak 10 yıldır bunu başaramadı. Koltuğu borçlu olduğu o birileri sıkıştırıyor olmalı ki son zamanlarda Kılıçdaroğlu dengesini yitirdi. İzan ve muvazenesini kaybetti. Bu talihsiz ifadeler, Cumhurbaşkanımız nezdinde milli iradeye ve devletimizin âli makamına hakarettir. Bunun hesabını verecek. Biz hak davamızda sapmadan, yılmadan mücadele etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

DEMİRÖZ: “2020’Yİ POZİTİF BÜYÜMEYLE KAPATAN 3 ÜLKEDEN BİRİYİZ”

Salgın şartlarına rağmen ekonomide başarılı bir grafik çizdiklerini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, “Pandemi koşullarında dahi ekonomimizi güçlü tutmayı başardık. Birçok ülkenin ekonomik verilerde eksiye düştüğü, gelişmiş ülkelerin dahi zorlandığı bu süreçte Türkiye 2020 yılını pozitif büyümeyle kapatan 3 ülkeden biri. Sağda solda söylenen yalanlara kulak asmayın. Türkiye’nin kalkınmasını durdurmak için gerek içeriden gerek dışarıdan her türlü ekonomik ve siyasi saldırıyı yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Buna rağmen pozitif büyümeyi başardık. 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından oylamaya geçildi. Delegelerin oylarıyla; Sultanbeyli’de Ali Tombaş yeniden, bayrak değişiminin yaşandığı Çekmeköy’de ise Akın İlhan ilçe başkanlığına seçildi.

YORUMLAR 3
  • Resul 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaftancı cayır cayır çalışıyor sen daha yeni uyandın herhalde şenocak çalış biraz boş işlerle ugraşma
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Il baskani degismeli son secimlerde hic calismadilar
    Cevapla
  • Kağan K. 3 yıl önce Şikayet Et
    yanliş yorum, son seçimlerde imamoğlu için çaliştılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza