Meclis lokantasındaki ücret tarifesi hakkında TBMM İletişim Koordinatörlüğü'nden açıklama

TBMM İletişim Koordinatörlüğünce, Meclis lokantasındaki ücret tarifesine ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada 'TBMM lokantasında 'uygun fiyatlı' diye yemek yiyen, sonra yemek fişiyle TBMM'ye kara çalmaya çalışan anlayışı etik bulmadığımızı belirterek, herkesi milli iradenin tecelli bulduğu bu yüce çatıya saygı duymaya davet ediyoruz' denildi.

Meclis lokantasındaki ücret tarifesi hakkında TBMM İletişim Koordinatörlüğü'nden açıklama
Meclis lokantasındaki ücret tarifesi hakkında TBMM İletişim Koordinatörlüğü'nden açıklama
GİRİŞ 13.02.2021 19:25 GÜNCELLEME 13.02.2021 19:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bazı dijital mecralarda, TBMM lokantasında yemek ücretlerinin düşük olduğu yönünde haber ve iddiaların yer aldığı belirtilen açıklamada, şu değerlendirmelere yer verildi:

 "TBMM lokantası kar amacı güden ve ticari faaliyet yürüten yerlerden değildir. Meclis lokantasında zarar etmeme hedefiyle, sadece maliyeti elde etmek üzere yemek yapılmakta ve sunulmaktadır. TBMM’nin söz konusu Üyeler Lokantası’ndan milletvekilleri, milletvekillerini ziyarete gelen misafirleri, basın mensupları ve çalışan personel yararlanmaktadır. Bilindiği gibi, birçok kamu kurumunun lokantalarında da benzer yaklaşımla, karsız ve maliyetine yemek hizmeti sunulmaktadır.

TBMM lokantasında 'uygun fiyatlı' diye yemek yiyen, sonra yemek fişiyle TBMM'ye kara çalmaya çalışan anlayışı etik bulmadığımızı belirterek, herkesi milli iradenin tecelli bulduğu bu yüce çatıya saygı duymaya davet ediyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Zinnur Ceyhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Her ilde, olsun, herkes doysun, belediyenin işi ne, vatandaşa dağıtsınlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik