Salih Memişoğlu Hoca son yolculuğuna uğurlandı

Çekmeköy'de bir hayvanat bahçesinde çıkan silahlı kavgada silahla vurularak öldürülen, hayırsever kişiliği ile bilinen metafizik uzmanı Salih Memişoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii’ndeki cenaze namazında sevenleri gözyaşları dökerek Memişoğlu'na veda etti.

GİRİŞ 10.03.2021 15:49 GÜNCELLEME 10.03.2021 18:19
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul Çekmeköy’de, aralarında ünlü biyoenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu’nun da olduğu bir kavga çıkmıştı. Silahlı kavgada Memişoğlu ve O.F.Z. isimli akrabası hayatını kaybederken, O.Ö. isimli şahıs ise yaralanmıştı.
 

Salih Memişoğlu hoca hayatını kaybetti!


Hayatını kaybeden Salih Memişoğlu için öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Fatih Camii’ndeki cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Sanatçı Ali Şan, Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilapak ve çok sayıda seveni katıldı.



Namaz öncesi Salih Memişoğlu’nun kardeşi ve oğlu Burak Memişoğlu taziyeleri kabul etti. Camii’nin avlusunda cenaze namazı için toplanan kalabalıktan helallik alındı, Memişoğlu için dualar okundu.



Sevenlerinin gözyaşları içinde namazı kılındı. Namazın ardından sevenleri Memişoğlu’nun cenazesini, Bağcılar Kirazla Mezarlığındaki aile kabristanına defnetmek üzere kaldırdı.

SALİH MEMİŞOĞLU KİMDİR?

Salih Memişoğlu  1967 Trabzon'da dünyaya geldi. Aslen Of'lu olan Salih Memişoğlu, dünya çapında bir biyoenerji ve metafizik uzmanıydı. Metafizik unsurlara bağlı olarak ortaya çıkan, ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım gibi konularda aralarında ünlü isimlerinde olduğu kişilere hizmet veriyordu.

Biyoenerji ve metafizik alanda yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğu çalışmalarla dünya çapında ismini duyurmuştu. Metafizik unsurlarının da bilimin bir konusu olduğunu ve çözülemeyen pek çok rahatsızlığın altında, yanlış teşhis ve metafizik unsurların göz ardı edilmesi olduğunu savunmaktaydı.

YORUMLAR 18
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin doğruları anlatırdı milleti büyü sihirden korunmasıni helal haram ne varsa söylüyordu TV lerde emeği çok mekanını cennet yapsin
    Cevapla
  • Erhanca 3 yıl önce Şikayet Et
    metafiziğin ne olduğunu bilmeyen var ah cahil halkım
    Cevapla
  • ibo 3 yıl önce Şikayet Et
    alacak basit olmaz haktir emektir kul hakkidir
    Cevapla
  • dostt birr 3 yıl önce Şikayet Et
    salih memişoglu hoca neden niçin öldürüldü. bunu basit bir ölüm diyene ben cahil derim. burda azmettirici devletler var diyorum. adam devlete millete faydalı olmaya çalışan biriydi. sıradan bir hoca asla değildi. Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. bu gibi saf temiz hocalar tehlike altinda .diger hocalara bak böyle olursunuz diye tehditde olabilir. yoksa bu kolay bir cinayet asla değil önceden planlanmış gibi bence. ailesine yakınlarına sabır diliyorum.
    Cevapla
  • Sedat Altuncu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...
İsrail'de 'Türkiye' paniği, başvurmaya hazırlanıyorlar! 4 maddelik plan ortaya çıktı...