Tıkanan kanalizasyon bacasından yüzlerce ayran kutusu çıktı

Kırklareli'nde tıkanan kanalizasyon bacasından yüzlerce dolu ayran kutusu çıktı. Geçtiğimiz yaz da aynı bölgede mazgallardan binlerce ıslak mendil çıkmıştı.

GİRİŞ 03.04.2021 13:25 GÜNCELLEME 03.04.2021 13:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde tıkanan kanalizasyon bacasından yüzlerce dolu ayran kutusu çıktı.

İstiklal Mahallesi Manastır Caddesi ile Fasıl Sokak kesiştiği bölgede kanalizasyon hattının tıkandığı ihbarını alan Lüleburgaz Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, bölgeye gitti. Ekipler, tıkanıklığın olduğu kanalizasyon bacasını açtıklarında, yüzlerce dolu ayran kutusuyla karşılaştı.  Ayran kutuları tek tek çıkarılarak, hat temizlendi.



Lüleburgaz’da geçtiğimiz yaz 10 kilometrelik yağmur suyu hattında yapılan temizlik çalışmasında da mazgalların aralarından binlerce ıslak mendil çıkarılmıştı.

Belediye görevlisi Kenan Can, “Bununla ben ilk defa karşılaşıyorum. Bunlar bertaraf edilmesi gereken şeyler. Son kullanım tarihi geçmiş, iadeye alınıp bertaraf edilip doğada yok edilmesi lazım. Ama gördüğünüz bunu yapan vatandaş ayranları kanalizasyon hattına atmış” dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • makar 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu vatandaşın yapma ihtimali yok bunu o bölgede o işi yapan firma veya o firmanın elemanları yapmıştır. imha etmek yerine yok etmeyi tercih etmişler. bu kişilere ceza verilmesi lazım ki bir daha böyle bir şey yapan olursa gereken ceza caydırıcı olsun
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hayvandan daha lacak kisiler
    Cevapla
  • Bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence atan kişiyi bulup çıplak elleriyle temizleteceksin
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH korkusu ve dini inanç olmayınca nimeti'kanalizasyona böyle atarlar
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık kanalizasyona ıslak mendil dahil atanlara ceza yasası gelmeli. Gözardı edilen çok büyük bir sorun olarak ileride patlayacak çünkü belediye bütçesi sürekli kanal açmaya giden araçlara harcanıyor, bunun baş sebebi vatandaşın vurdumduymazlığıdır, suda erimeyen ıslak mendil, bayan pedi ve hatta çocuk bezi dahi atanlar yüzünden kanalizasyonlar her yerde sürekli tıkanıyor. Bu büyük bir sorun ve sürekli para harcanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!