Eski eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap'ın cezası belli oldu

Samsun'da eski eşini sokak ortasında çocuğunun gözü önünde öldüresiye döven İbrahim Zarap, yargılandığı mahkemece 10 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Eski eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap'ın cezası belli oldu
Eski eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap'ın cezası belli oldu
GİRİŞ 03.06.2021 16:14 GÜNCELLEME 03.06.2021 16:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Samsun'un Canik ilçesinde 5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde eski eşini döven İbrahim Zarap, "kasten öldürmeye teşebbüs"ten 10 yıl, "mala zarar verme" suçundan da 4 ay olmak üzere 10 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Tutuklanan İbrahim Zarap hakkında “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 9 yıldan 15 yıl, “mala zarar verme” suçundan da 6 aydan 3 yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında İbrahim Zarap tutuklu bulunduğu Erzincan T Tipi Kapalı Cezaevi'nden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı.

''PİŞMANIM, ÖZÜR DİLERİM''

Son savunması yaparak kendini savunan sanık, "Yaptığım çok kötü bir şey. Yaptığından son derece pişmanım. Asla böyle bir şey olmasını istemezdim. Kendisinden özür dilerim. Beni aldattığını duyunca psikolojim bozuldu. Kendisinden özür dilerim. Affınıza sığınarak tahliyemi talep ediyorum. Çok pişmanım" dedi.

Mahkeme, İbrahim Zarap'ı "öldürmeye teşebbüs" suçundan 10 yıl, cep telefonunu kırdığı için de 4 ay olmak üzere toplam 10 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

6 Mart Cumartesi akşamı meydana gelen olayda İbrahim Zarap, boşandığı eski eşini sokak ortasında 5 yaşındaki kızının gözü önünde öldüresiye darp etmiş, olay Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Az olmuş çok az
    Cevapla
  • yahu 2 yıl önce Şikayet Et
    boşanmışsın senin artık onun hayatına karışma hakkın yokki. ha ahlaksızlık yapmış, yapmamış onu bilemeyiz. netice itibariyle seni ilgilendiren bir durum yok. 10 yıl kafanı duvarlara vurursun artık. ne diyelim Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin. her şey karşılıklı anlayış, sevgi ve saygıdan geçer. bunlar oldumu evlilik sağlam olur.
    Cevapla
  • Erdal 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu. Bazi suçlar için idamda isteriz. Kanun yapanlar magdur olanlarin yerin kendini koymalı tabi mümkünse gücü yetiyorsa Allahin rızasini gözetmeli .
    Cevapla
  • Gunduz 2 yıl önce Şikayet Et
    10 yil yatar. Cikar öldürür. HHzAllah akil.suur versin
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 2 yıl önce Şikayet Et
    10 yatsın eşşek gibim anırırım en fazla 3 yıl bu ülkede 7 kişi öldürmüş adam 16 yıl yattı 8 ciyi öldürdü
    Cevapla
  • Engo 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski eşin biriyle olması seni aldatmak olmuyor densiz herif. Adı üstünde boşanmışsın. Bıraksana kadının peşini gereksiz mahlukat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 Mayıs'ı provoke edeceklerdi: Yakalandılar!
Başkan Altay: “Konya raylı sistemi için tarihi başlangıç yapıyoruz”