Pandemi sürecindeki 'en güzel' kuyruk!

Koronavirüsle mücadele kapsamında başlayan aşılanma süreci tüm hızıyla devam ediyor. Yüzlerce vatandaşın aşı olmak için beklediği görüntüler, virüsle mücadelede umut oldu.

Pandemi sürecindeki 'en güzel' kuyruk!
Pandemi sürecindeki 'en güzel' kuyruk!
GİRİŞ 05.06.2021 20:46 GÜNCELLEME 05.06.2021 20:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Koronavirüsle mücadeleyle kapsamında geçtiğimiz günlerde 55 yaş ve üzeri vatandaşların da aşı olacağının duyurulmasının ardından hastanelerde aşı yoğunluğu devam ediyor.

Tüm Türkiye'de aşılanmayı bekleyen vatandaşlar hastane önlerinde uzun kuyruklar oluştururken Ümraniye Devlet Hastanesi de yoğunluğun yaşandığı hastanelerden biri oldu. Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alanlar, hastanenin kapısında uzun kuyruk oluşturdu.

"EN GÜZEL KUYRUK OLABİLİR"

Vaka sayılarının gittikçe düşmeye başladığı bu günlerde vatandaşların aşıya olan ilgisi sevindirdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere,"Türkiye'de görülen en güzel kuyruk " yorumları yapıldı. Aşıya olan talep virüsle olan mücadelede umut oldu.

YORUMLAR 4
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah bu aşılar ileride başımıza dertler açmaz . Israilde asilanan kişilerde kalp kasi intahibi görülmeye başlandığı haberlerde söyleniyordu
    Cevapla
  • Aile sağlık 2 yıl önce Şikayet Et
    2 saat en az kuyruk var geriden gidiyor hep randevu. Aile sağlık merkezleri özel hastaneler vs. e de yayılmalı aşılar. Soğutma sorun değilmiş dedi işte şirket. Aşı olunduktan 2 hafta sonra etkisini gösteriyor. Bu kuyrukta beklerken milyonlardan upuzun sırada virüs kapan ölen binlerce insanın vebali ne olacak?
    Cevapla
  • Trafik 34 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı keşke aşı Bi an önce aşı gelse de olsak Tüm yaş grubu açılsa daha fazla aşı olunur böylece Haydi Aşı gelsede Allah İn izniyle bitsin bu salgın
    Cevapla
  • İsimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok guzel bir haber haberleri çok severım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı