Ev yapımı alkol hayatına mal oldu!

İzmir'de ev yapımı alkol kullandıktan sonra fenalaşan konservatuvar öğrencisi Berna Özcan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 27.06.2021 15:30 GÜNCELLEME 27.06.2021 15:44
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İzmir'in Bornova ilçesinde ev yapımı alkol kullandıktan sonra fenalaştığı ileri sürülen konservatuvar öğrencisi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saat 07.00 sıralarında ilçeye bağlı Erzene Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre gece saatlerinde Berna Özcan (25) ve iki arkadaşı ev yapımı içkiden içtikten sonra uyudu.

Özcan, sabah saatlerinde bir anda fenalaşınca durum sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine Berna Özcan, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KONSERVATUAR ÖĞRENCİSİYDİ 

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı öğrencisi olduğu öğrenilen Berna Özcan'ın cansız bedeni, savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, Özcan'ın kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda belli olacak.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Çevreye ,havaya, suya,özgürlüğe duyarlı ama sağlına gelince çevrecilik yok...Vücudun da senin çevren.Bırakın artık bu zararlı alışkanlıkları.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    neden evinde içki yapacak kadar içiyormuşki,pek bir derdi sıkıntısıda yoktur sanırım,Türkiye nin sayılı konservartuarlarından birinde okuyor,gelecek korkusu yok yani,en azından bir devlet sanatçısı,bir okulda müzüki öğretmeni olup,iyi bir aylık gelir alabilirdi.
    Cevapla
  • ulucak 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın yorumcular ölen bir vatan evladı. tamam iyi bir durumda vefat etmemiş ama ibret almalı Allah affetsin - acılı ailesine sabırlar versin demeli değil miydik .hepimizin çocukları var. Allah c.c. hepsini korusun .bize de birlik beraberlik -acıyı ve sevinci paylaşma şuuru versin.
    Cevapla
  • adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    ışıklarda nara atar artık..malum kesime varille hatta tankerlerle verin şu zıkkımı bol bol içsinler memleket rahatlasın
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    atın ölümü arpadan olsun demiş atalarımız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı