İstanbul'da '10 numara yağ' operasyonu!

İstanbul’da, atık yağları akaryakıt olarak piyasaya sürdüğü iddia edilen bir depoya düzenlenen operasyonda 35 bin litre “10 numara” yağ ele geçirildi.

İstanbul'da '10 numara yağ' operasyonu!
İstanbul'da '10 numara yağ' operasyonu!
GİRİŞ 30.06.2021 10:05 GÜNCELLEME 30.06.2021 10:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Maltepe ilçesinde bulunan bir depodan piyasaya kaçak akaryakıt sürüldüğü istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Yürütülen soruşturma kapsamında yapılan teknik ve fiziki takibin ardından iş yerine 14 Haziran'da baskın yapan ekipler, "10 numara" olarak da tanımlanan 35 bin litre işlenmemiş atık yağ ile kaçak akaryakıt taşımacılığında kullanıldığı değerlendirilen 1 kamyonet ele geçirdi. Baskında H.H.E.(21) ve M.C.(52) adlı 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyete götürülen şüpheliler, “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan haklarında işlem yapılarak adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    şimdi nasıl bilmiyorum ama,emekli olmadan çalıştığım zamanlar İstanbul-Yenibosna- Çobançeşme mevkiindeki işyerlerinin çoğuda tekin değildi,35 sene önce bir sucuk imalathanesi vardı oralarda,usulsuz iş yaptığı dedikoduları vardı,ve daha birçok şüpheli yer. şimdi nasıl bilmiyorum,yolu ters dye ve işim olmadığı için uğramadım pek.
    Cevapla
  • Addem 2 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet güçlerimizi tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    Polis yakalar, olmayınca Adalet böyle çıkışta bay bay yapar çıkarlar...sonra savcı nerde hakim nerede.. Kanunun varda bunlar mı saldılar..? Tavşan kaç, tazı yakala..! Ne âlâ memleket...
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir şeyin kaçağı neden çıkar? Vergisi çok maliyeti yüksektir. Üretmesi kolay ama vergiden dolayı pahalı olan ürünlerde bu hep olur. Ülkede kaçakçılık suçdan sayılmaz. Petrol kaçakçılığı neredeyse meslek sayılır, bir çok akaryakıt istasyonu işletmecisinin nasıl köşeyi döndüğünü siyasete atıldığını rahatlıkla görebilirsiniz. Bu basit operasyonlarla yakalansanız bile bir telefonla serbest bırakılırsınız. Burası ABD değil, burada işler ortadoğu usulü.
    Cevapla
  • Davu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi çok iyi o yüzden işimiz gücümüz CHP.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı