Birgün Gazetesi'nden Türkiye'nin ciğerini yakan yangınlar üzerinden sinsi operasyon!

Türkiye dört bir yandan gelen yangın haberleriyle sarsılırken provokatörler yine iş başında. Yangınlarda terör saldırısı ihmali değerlendirilirken BirGün gazetesi canla başla mücadele eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nı hedef aldı.

Birgün Gazetesi'nden Türkiye'nin ciğerini yakan yangınlar üzerinden sinsi operasyon!
Birgün Gazetesi'nden Türkiye'nin ciğerini yakan yangınlar üzerinden sinsi operasyon!
GİRİŞ 29.07.2021 16:20 GÜNCELLEME 29.07.2021 16:23
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Birçok şehirde ve ilçede başlayan yangınlarla ilgili terör saldırısı ihtimali değerlendirilirken BirGün gazetesi, yangınlara tüm imkanlarıyla müdahale eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nı hedef aldı. Ormanları PKK'nın yaktığı ihtimali üzerinde durulurken akıllara Murat Karayılan'ın geçen yıl örgüte 'Silahları çakmak ve kibrittir' sözleriyle talimat vermesi geldi. Antalya'da Akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle büyüyerek Manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale edilirken Akdeniz bölgesinde Adana Kadirli, Kozan, Karaisalı, Osmaniye, Mersin Gülnar, Marmaris, Datça, Kocaeli, Bodrum Didim ve Kütahya'da da yangın çıktı.

Manavgat'ta kanser hastası kadının tedavi parası yangında kül olduManavgat'ta kanser hastası kadının tedavi parası yangında kül oldu




ALGI OPERASYONUNA GİRİŞTİLER

Yangınları söndürmek ve vatandaşın mağduriyetini gidermek için tüm imkanlar seferber edilirken provokatörler yine klavye başına geçti. Özellikle sosyal medyada terör saldırısı ihtimali konuşulurken BirGün Gazetesi, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ün Tarım Bakanlığı'nın yangınlar için yeterince uçak kullanmadığı ile ilgili sözlerini haber yaparak algı operasyonuna girişti.

YORUMLAR 106
  • Y1A3D8 2 yıl önce Şikayet Et
    ulan siz yaksanız biz çoğaltırız bizim topraklarımız var ama ALLAH yukarıda görüyo ALLAH YARDIM ETSİN HERKEZE
    Cevapla
  • 3659 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sizi kahretsin.Neyin peşindesiniz.
    Cevapla
  • DüşmanFondaşMedya 2 yıl önce Şikayet Et
    Uçak olsa ne olacak, fazladan uçak olsa sanki yangın hemen sönecek, sinsi kripto medya devlet düşmanlığı yapıyor işte, bu yangınları çıkartan asıl hedef pkk ve Yunanistan olması gerekirken fondaş medya devleti hedef yapıyor, uçakla yangın sönseydi ABD söndürürdü, California'da neredeyse 3 haftayı bulacak hala yangını söndüremediler, uçak ordusu ile suluyor ABD, yinede sönmüyor. Devlet düşmanı fondaş medyaya operasyon şart artık.
    Cevapla
  • Prof 2 yıl önce Şikayet Et
    HDP lilerin vatandaşlıkları iptal edilsin. Ülkeyi terk etsinler
    Cevapla
  • serdar. 2 yıl önce Şikayet Et
    bu basit bir olay değil sayın cumhurbaşkanım derhal hesapları dürülsün buna son vermenin vakti gelmedi mi artık bu vatan hainleri korona çıkar Erdoğan suçlanır deprem olur Erdoğan suçlanır yangın çıkar Erdoğan yaktı derler sel olur Erdoğan sel getirdi terör saldırısı olur Erdoğan'ın yüzünden ya yeter artık sayın cumhurbaşkanım siz nasıl dayanıyorsunuz bunlara Allah size kuvvet ömür versin sende gidersen bunlar bu memleketi yer bitirir peşkeş çekerler. allah sonumuzu hayr etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 Nolu Baro Başkanı Şamlı'dan yeni Anayasa hakkında Haber7'ye özel açıklamalar
"Çöp ev" davasında mütalaa açıklandı