Kabaktepe'den orman yangılarına karşı anlamlı çağrı

Türkiye'nin ciğerlerini yakan orman yangınlarına karşı AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul'daki tüm ilçe belediyelerini fidan bağışı yapmaya davet etti.

Kabaktepe'den orman yangılarına karşı anlamlı çağrı
Kabaktepe'den orman yangılarına karşı anlamlı çağrı
GİRİŞ 29.07.2021 21:08 GÜNCELLEME 29.07.2021 21:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kabaktepe, "Ormanlarımız için #birlikolmavakti diyerek bir kampanyaya öncülük eden Başakşehir Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu'nu tebrik ederim. İstanbul'daki tüm belediyelerimizi, ülkemizin dört bir yanında ciğerlerimize düşen yangına karşı birlik olmaya ve fidan bağışına davet ediyorum." dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Akdeniz ve Ege bölgeleri başta olmak üzere yurdun farklı noktalarında meydana gelen orman yangını sabotajlarına karşı fidan dikim seferberliği başlattı. Kabaktepe, yanan ormanları yeniden yeşillendirmek amacıyla İstanbul'daki tüm ilçe belediyelerine fidan bağışı seferberliği çağrısında bulundu.

KABAKTEPE: "CİĞERLERİMİZE DÜŞEN YANGINA KARŞI BİRLİK OLALIM"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Ormanlarımız için #birlikolmavakti diyerek bir kampanyaya öncülük eden Başakşehir Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu'nu tebrik ederim. İstanbul'daki tüm belediyelerimizi, ülkemizin dört bir yanında ciğerlerimize düşen yangına karşı birlik olmaya ve fidan bağışına davet ediyorum."

YORUMLAR 5
  • Bilgi 2 yıl önce Şikayet Et
    Zeytin ağacı dikin oksijen i bol kolay yanmaz hadi ben 20adet bağış yapacam çam ağacı dökmeyin
    Cevapla
  • Oktay 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım şimdi yanan yerleri dolduralım sakalımız daha gür çıksın CHP ve yandaşları rant İçin yakıyorlar yalanını görelim
    Cevapla
  • Bekir Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Gene yakarlar... Daha kalıcı çözüm bekliyoruz. Mesela ağırlaştırılmış hücre hapsi..
    Cevapla
  • Makadona 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu orman yangınlarını bitirmenin kolay bir yolu var.. Tüm Vatandaşlar sağcısı solcusu çıkıp desinler ki , ormanları yakarsanız ak partiye oy vereceğiz desinler. Bıçak gibi kesilmezse adam değilim.
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun birlik beraberlik içinde bu kötü günler de geride kalacaktır hayinler yaksada vatan millet sevdalıları yeni ormanlar kuracaktır inşallah yeterki birliğimiz dirligimiz kardeşliğimiz bozulmasın 7 düvele karşı bir olalım diri olalım iri olalım Ya Allah Bismillah Allahuekber!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!