AK Partili Kurtulmuş'tan ABD'ye göçmen tepkisi

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, ABD'nin Afgan göçmenle ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

AK Partili Kurtulmuş'tan ABD'ye göçmen tepkisi
AK Partili Kurtulmuş'tan ABD'ye göçmen tepkisi
GİRİŞ 04.08.2021 14:14 GÜNCELLEME 04.08.2021 14:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kurtulmuş, "Bütün dünya biliyor ki; Afganistan'da üretilen tüm terör örgütlerinin ana kucağı yabancı güçlerin işgalidir. ABD yönetiminin ülkemizi bir göçmen istasyonu olarak kullanma planını reddediyoruz, kabul edilemez" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ABD'nin bazı Afganların Türkiye dahil üçüncü ülkeler üzerinden ABD'ye göç başvurusu yapabilecekleri açıklamasına tepki gösterdi.

Twitter üzerinden açıklama yapan Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:

Afgan göçmenlerin nereye gönderileceğine ilişkin hesap yapan emperyalistler, önce Afganistan’ı onyıllardır süren işgalleriyle ne hale getirdiklerinin hesabını versinler.
Bütün dünya biliyor ki; Afganistan'da üretilen tüm terör örgütlerinin ana kucağı yabancı güçlerin işgalidir. ABD yönetiminin ülkemizi bir göçmen istasyonu olarak kullanma planını reddediyoruz, kabul edilemez.

YORUMLAR 7
  • A li Y ILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Acın sınırları gecsinler batı yakasına bir ana yolu sınırdan kapı kuleye kadar tel örgü ile kapatın ayni güzergahı kullansın göçmenler salıverin gecsinler. Nugman hocam görsünler göcmen nerde dururmuş.
    Cevapla
  • Atmaca 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD düşman devlettir tüm ABD menfaatleri Türkiye’den çıkarılmalı ABD teröre destek veren ülke konumuna sokulmalı TBMM toplanıp ABD’yi soykırımçı ilan etmeli
    Cevapla
  • nail 2 yıl önce Şikayet Et
    abd terör yılanın başı ama hiç bir ülke abd ye teröristsin diyemiyor. dünyada en büyük terör destekleyen besleyen ülke abd ama kimse gıkını çıkaramıyor.Biri de çıkıp abd sen töröristsin diyemiyor kimsede diyemeyecek galiba
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    VE SGK işe giriş kodu (Halk eğitim veya çıraklık eğitim veya ilgili kurum tarafından verilen sertifika no olmaksızın) işe giriş kaydı oluşturtulamasın (dil bilmeden de sertifika alınamasın) Yine ailesi olmayan göçmenlerin daimi kimlik ve statü alamaması da düzenlenmelidir.
    Cevapla
  • atayurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Önlem nedir?? Sayın kurtulmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir