Meşhur plajda skandal yasak: Tesettürlü almıyoruz!

İstanbul Sarıyer'de bulunan ünlü bir plajın tesettürlü kadınları içeriye almadığı, 'tesettürlü almıyoruz' diyerek kapıdan geriye çevirdiği ortaya çıktı. Tesettürü yüzünden kapıdan çevrilen Zuhal Fidan ayrımcılığın kendisini üzdüğünü söyledi

Meşhur plajda skandal yasak: Tesettürlü almıyoruz!
Meşhur plajda skandal yasak: Tesettürlü almıyoruz!
GİRİŞ 06.08.2021 17:34 GÜNCELLEME 06.08.2021 17:37
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Sıcak havaların artması üzerine insanlar plajlara denize akın etti. Bu sayede plajlar doldu taştı. Ancak Sarıyer Kilyos'ta ünlü bir plajın skandal bir uygulamaya imza attığı ileri sürüldü. İddiaya göre plaj tesettürlü kadınları içeri almıyor, kapısına gelenleri de geri çeviriyordu. Sabah gazetesine ulaşarak plajın kapısında yaşadıkları mağduriyeti anlatan Mükremin Fidan., "Eşim ile birlikte daha önce de o taraflarda bir çok kez plaja gitmiştik. Yine oraya plaj için gittik. Ancak kapıdaki görevli arkadaşlar bize eşimin tesettüründen dolayı içeri giremeyeceğimizi söyledi. Bunun üzerine ne yapacağımızı bilemedim. İtiraz ettim ama kurallarının böyle olduğunu söyleyip almadılar. Eşim kendisini suçlu hissetti, modu düştü bu zamanda böyle bir insan ayrımı yapmak gerçekten çok üzücü. Oradan döndüğümüzde telefonla rezervasyon istedim. O zaman da aynı cevabı verdiler. Tesettürlü almıyoruz dediler" ifadelerini kullandı. Tesettür ile içeri alınmadığını söyleyen Zuhal Fidan ise; "Bu çağda kendimi çok kötü hissettim. Bu kadar ayrımcı olunması beni çok üzdü. İlk kez böyle bir durum ile karşılaştım suçlu gibi hissettim kendimi" dedi..

İstanbul'da lüks sitede 'tesettür mayosu' skandalının cezası 7 bin TL!İstanbul'da lüks sitede 'tesettür mayosu' skandalının cezası 7 bin TL!


MAALESEF TESETTÜRLÜ ALMIYORUZ

İddialar üzerine bahsi geçen plajı rezervasyon için arandı ve tesettürle giriş olup olmadığı sorulduğunda telefondaki kişinin 'maalesef tesettürlü alamıyoruz' dediği iddia edildi.

BÖYLE KATI KURALIMIZ YOK

Konuyla ilgili olarak plaj işletmecisi ile görüşüldüğünde işletmeci iddiaları yalanladı: "Belli bir saatten sonra gelen misafirlerimizi yoğunluktan dolayı alamıyoruz. Bizim bu şekilde bir katı kuralımız yok. İlla çevirmek zorunda olduğumuz kişiler olursa onu yine işletme bünyesindeki diğer plajımıza yönlendiriyoruz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 101
  • Fehmi 2 yıl önce Şikayet Et
    İslama hassasiyetli bir iktidarda, Tesettürlü bir aileye yapılan ayırımcılık. Bir başka tesiste açık giyenleri almazsa İslam düşmanlığı sosyal medyanın ne yapacaklarını merak ediyorum. Ayırımcılık yapanları Allah ıslah etsin diyelim.
    Cevapla
  • ben 2 yıl önce Şikayet Et
    imamoğluna sorun.
    Cevapla
  • chpkk zihniyeti 2 yıl önce Şikayet Et
    Tesettürlü Yahudilere hiçbir kisitlama yok, girebilir :))) BAE Kralina ve Suud Kralina serbest
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sırf tesettürlü bayanları alan plajlarda fırsatçı fahiş fiyat istiyorlar
    Cevapla
  • Aklınyolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalovaya gelin. Burada geniş plajlar var. Gayet de tenha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...