Haftaya nişan yapacaktı, acı haber geldi!

Kütahya'da, yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen Esra Uslu'ya (21) otomobil çarptı. Ağır yaralanan Uslu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Uslu'nun, bir süre önce sözlendiği ve 1 hafta sonra nişanının olacağı öğrenildi.

Haftaya nişan yapacaktı, acı haber geldi!
Haftaya nişan yapacaktı, acı haber geldi!
GİRİŞ 24.08.2021 10:07 GÜNCELLEME 24.08.2021 10:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kütahya'da önceki gün akşam saatlerinde Fuat Paşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde insanı kahreden bir kaza meydana geldi.

Şehit Mehmet Kartal Polis merkezi yakınındaki yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen Esra Uslu'ya (21), sanayi istikametine giden Halil İbrahim Ergun idaresindeki otomobil çarptı.

MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

DHA'da yer alan habere göre kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Uslu, ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Uslu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

HAFTAYA NİŞAN YAPACAKTI

Kazanın ardından otomobil sürücüsü, polis tarafından gözaltına alınırken, Uslu'nun erkek arkadaşıyla bir süre önce sözlendiği ve 1 hafta sonra nişanlarının olacağı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Esra Uslu'nun (21) cenazesi, dün yakınları tarafından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, Adnan Menderes Caddesi'ndeki evine getirildi. Uslu, Evliya Çelebi Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

YORUMLAR 9
  • Osman sozer 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşim benim allah aylene sabirlar versin inşallah rabbim
    Cevapla
  • M Emin yergöz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bunlari yapanlara kısas uygulansın. O zaman daha iyi olur.
    Cevapla
  • Vatandaş. 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşaallah ama ülkemizde maganda çok. yaya geçinde çarpmış. Çarpan kişi en fazla 2 yıl yatar çıkar. ADALET YOK.
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİD 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET BAHÇESİ OLSUN İNŞAALLAH. SABIRLAR DİLİYORUM. ŞUNU DA SÖYLEMEK İSTERİM Kİ BU KARDEŞİMİZE ÇARPAN MAGANDA ÇOK HIZLI GİDİYOR. ÖN CAMLAR BİLE PATLAMIŞ. BİRDE YAYA GEÇİDİNDE ÇARPIYOR. 4-5 YIL YA YATAR YA YATMAZ. Adalet bitmiş artık.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin gidenler geri gelmiyor ailesi için çok zor Allah sabırlar versin ama ülkeyi yönetenler idam uygulamış olsa ve bu tür olaylarıda idam kapsamına alsa idi kimbilir yüzlerce canımız yanmayacak tı idam uygulamayanlar tüm cinayetlere engelemedikleri için sebeb olma ciheti ile ortaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!