Şanlıurfa'dan kan donduran olay! Leğende boğarak öldürdü

Şanlıurfa'da dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Kentte Ahmet Tokay (46) tartıştığı 7 çocuk annesi eşi Hediye Tokay'ı (40) ellerini bağlayıp, içine su doldurduğu plastik leğende boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Şanlıurfa'dan kan donduran olay! Leğende boğarak öldürdü
Şanlıurfa'dan kan donduran olay! Leğende boğarak öldürdü
GİRİŞ 30.08.2021 20:48 GÜNCELLEME 30.08.2021 23:37
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Ahmet Tokay ile eşi Hediye Tokay arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet Tokay, iddiaya göre ellerini bağladığı eşi Hediye Tokay'ın başını su dolu plastik leğene sokarak boğdu.

DHA'nın haberine göre Tokay, eşinin ölümünün ardından polisi arayarak kendini ihbar etti. İhbarla olay yerine gelen ekipler 7 çocuk annesi Hediye Tokay´ı elleri bağlanmış ve yüzüstü şekilde hayatını kaybetmiş olarak buldu.

Hayatını kaybeden kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, eşini öldüren Ahmet Tokay ise polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • yahya 2 yıl önce Şikayet Et
    geç kalınmış bir konu var. aile bilinç ini geliştirmeliyiz. bir aile yok oldu.
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    kısas,kısas,kısas tek çözüm ilahi kanun başka çare yok.
    Cevapla
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    1. Kısas uygulanmıyor 2. Ailelere dini eğitim ve aile yönetimi terbiyesi eğitimi verilmiyor 3. Zina suç değil evli insanlar bile çekinmeden zina yapabiliyor 4. Allah erkeği aile reisi sayarken kanunlarımız herkes eşit hatta kadın üstte diyor 5.Evlilik ahireti kazanmak için değil maddesel birliktelik olarak görülüyor 6. Kimse birbirine sevgi saygı ve hakkı tavsiye etmiyor çıkar tavsiye ediyor 7. Boşanmadan sonra erkek ömür boyu nafaka, velayet alamama çocuklara yaklaşamama gibi saçma ve haksız ceza alıyor 8. Evlilikler İslam'a göre değil flörtten alınan 220 volt enerjiye göre yapılıyor
    Cevapla
  • Muto 2 yıl önce Şikayet Et
    Bora Allah senin cezanı versin
    Cevapla
  • türkoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    hapisteki adalet savaşçıları bu caniyi aynı muameleye tabi tutunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelere kritik soru! Bu vaatleri ne zaman vereceksiniz?
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!