Son dakika haberi: PKK'ya peş peşe ağır darbeler! 15 terörist etkisi hale getirildi

Son dakika haberi: Siirt'te Harekol Dağı kırsalında J-İHA/SİHA destekli hava harekatında PKK'lı 5 terörist etkisiz hale getirildi. Ayrıca Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı girişiminde bulunan 10 terörist de etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 19.09.2021 13:04 GÜNCELLEME 19.09.2021 14:17
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Siirt Pervari Herekol Dağı kırsalında tespit edilen 5 PKK/KCK'lı terörist, J-İHA/SİHA destekli hava harekatında etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, Havacılık Dairesi Başkanlığı, Siirt İl Jandarma Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığınca müştereken yapılan çalışmalarda, Siirt Pervari ilçesi Herekol Dağı kırsalında tespit edilen 5 kişilik PKK/KCK terör örgütü grubuna yönelik yapılan J-İHA/ SİHA destekli hava harekatında, örgüt mensupları etkisiz hale getirilmiştir:"

BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE 10 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan son dakika yapılan açıklamada da Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı girişiminde bulunan 10 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 81
  • Zehni 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey Müslüman eğer Kemal ittifakı kazanırsa sizin oylarınız sayesinde pkknin canlı bombaları ankarada İstanbuldayım patlar burada siz Müslüman olupta chpye oy verenler sebep olur
    Cevapla
  • Mehmet Arıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun HDP destekli Millet ittifakı kazanırsa bu operasyonlar durur. Şehirlerde bombalar patlar. Vatandaş bunu düşünmelidir.
    Cevapla
  • Mehmed 2 yıl önce Şikayet Et
    İnanalimi
    Cevapla
  • Aydan Yesildag 2 yıl önce Şikayet Et
    Zihniyetlere bak. İnanma
    Cevapla
  • dede 2 yıl önce Şikayet Et
    git teröriste yas tut...
    Cevapla
  • Memo 2 yıl önce Şikayet Et
    mera akşener ateistmi yoksa yahudimi niye dinini saklıyur kesinlikle İslam dğidir Bir nomaralı Islam düşmanı olan Meral. hanıma müslüman demek çok büyük bir günahtır büyük bir İsrail ajanıdır Allah bu zalime fırsat vermesin inşallah amin amin amin
    Cevapla
  • Nurhayat Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel çok başarılı operasyonlar yapılıyor fakat içimizdeki PKK'lıları CHP PKK maalesef istediğini konuşuyor istediğini yapıyor Bunun önce engellenmesi lazım bunlarla mücadele etmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi