Polis kamerasına yakalanan değnekçi gözaltına alındı

Başakşehir'deki AVM önünde ücret karşılığı taksilere yolcu ayarlayan değnekçi polis kamerasına yakalandı. Değnekçinin yakalandığı aynı bölgede 2 taksi de trafikten menedildi.

GİRİŞ 08.10.2021 17:12 GÜNCELLEME 08.10.2021 17:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sivil trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde, Başakşehir'de bulunan AVM önünde park eden ve duraklayan taksilere bir kişinin ücret karşılığı yolcu verdiği tespit edildi.

Sivil trafik ekiplerinin cep telefonu ile kaydettiği değnekçi Mustafa B. ekipler tarafından gözaltına alındı. Mustafa B., 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 79. maddesinde yer alan, 'Karayolu üzeri park yerindeki araçlardan park yerini tespite yetkili idarece veya bu idare tarafından işletme izni verilmediği halde park ücreti almak veya almaya teşebbüs etmek' suçundan adli işlem yapılmak üzere Başakşehir Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • yilmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    her iki taksiden biri, plakalari geri alinmakla birlikte trafikten men edilmeli. her 4 soför den 3 nün de ruhsati ve ehliyeti alinmali. geriye kalan piskoteknige ve ilk yardima gönderilmeli. degnekcilere gelincede terörist muamelesi yapilmali.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    İkitelli 212 AVM nin önündede var bunlardan bir kaç tane birden hemde,ve elinde yükleriyle sırada bekleyenlerden bahşiş isteyip,diğer sırada bekleyenlerin önüne alacak kadarda yüzsüzler.
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlari devlet korur habere cikti mi komik para cezasi sonra yine yap denir adam gibi bes on yil ceza mal varligina el koy amma nerde
    Cevapla
  • mithat 2 yıl önce Şikayet Et
    adli kontrol şartıyla serbest bırakılır
    Cevapla
  • Selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Bircok sehirde boş olan neresi varsa gasp edip park yapip milletten zorla para gaspeden eskiyalar var.Bunlara neden ceza yok.Mesela adanada,sehir icinde boş olan kucuk bir yer bulsalar oranin sahibi olmasalar da hemen uzerine çullaniyorlar.10 dk arabani park etsen hemen eşkiya gibi para istiyorlar.Kimse de duzeltmiyor bu sorunu.Devam edip gidiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza