Doçentlik belgesi sahte olan öğretim üyesinin ataması iptal edildi

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü, doçentlik belgesi sahte olduğu anlaşılan öğretim üyesinin atamasını iptal ederek Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.

Doçentlik belgesi sahte olan öğretim üyesinin ataması iptal edildi
Doçentlik belgesi sahte olan öğretim üyesinin ataması iptal edildi
GİRİŞ 22.10.2021 23:48 GÜNCELLEME 22.10.2021 23:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sosyal mecralarda tartışma konusu olan ve 28 Eylül'de işe başlamış bulunan öğretim üyesinin, üniversitemize sunduğu ve atanmasına temel teşkil eden doçentlik belgesiyle ilgili bir hafta önce oluşan tereddüt, ciddiyetle takip edilmiş ilgili kurumla yazışma yapılmıştır. Bugün itibarıyla gelen belge üzerine bahse konu şahsın atanması iptal edilmiştir. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette başvurulmasına ilişkin hukuki süreç başlamıştır” denildi.

YORUMLAR 6
  • osmanlı torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    şahit olduklarım var sahte diplomayla işe girenler bile var, bacaklarına platin takılan hastaların platinlerini kendi muayenesinde söken zimmetine geçirenlerde var oğlu var bir çok konuda şikayetler ettim olan her zaman bana oldu uğraştığımla kaldığım için artık bende boşvermek zorunda kaldım her kim haksız yere zimmetine haram geçiriyorsa ALLAH belalarını verecek her şey bu dünyada alınmıyor bazen ahirete kalıyor...
    Cevapla
  • rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    çoğunluk sahte zaten bu arkadaş kim vurduya gitmiş
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün doçent ve profesörlerin diplomaları gozzden gecirilmeli
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    her sey sahte galiba ulke de
    Cevapla
  • Mümine 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazışma yapılmadan işe niye alınmış anlayamadım. Şüphe duyulmasaydı sahte belgeyle koskoca üniversitede sahte hoca mı ders verecekti
    Cevapla
  • Aksaraylı 2 yıl önce Şikayet Et
    Aksaray Üniversitesine hoca olmak için torpilin büyükse hiç bir şey incelenmez. bunu da ÜAK yakalamış yoksa yuttururlardı millete. anlaşılan ankaradan büyük torpilli biri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!