Son dakika haberi: Şırnak'ta PKK'ya yeni operasyon başlatıldı

Son dakika haberi: Şırnak'ta Eren Kış-1 Operasyonu başlatıldı. Operasyona bin 550 personel katılıyor. İçişleri Bakanlığı, harekat kapsamında şu ana kadar 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 09.11.2021 13:08 GÜNCELLEME 09.11.2021 13:08
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Şırnak’ta “Eren Kış-1 (Bestler-Dereler)” operasyonu başlatıldı.

Şırnak'ta Eren Kış-1 Operasyonu başlatıldı

Operasyonda, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1550 personel 121 operasyonel tim görev alıyor.

Şırnak'ta Eren Kış-1 Operasyonu başlatıldı

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılması için yürütülen Eren Kış operasyonları, kararlı bir şekilde başarıyla devam ediyor.

İÇİŞLERİ: 2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

İçişleri Bakanlığı: "İç Güvenlik Eren Kış-1 Bestler Dereler Operasyonu kapsamında; Şırnak Bestler -Dereler kırsalında, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığınca icra edilen operasyonda çıkan çatışmada, 2 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Eren'e verdiğimiz sözü tutuyoruz. Eren Kış-1 Bestler-Dereler Operasyonu'nda 2 terörist ölü olarak ele geçirildi. Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 34
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Vurun yigitler vurun. Rabbim yardimciniz olsun.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Koçlar yanlış yere nişan alıyorsunuz, elebaşıları Ankara'da. Farelerle uğraşmayın sırtlanlar boşta geziyor.
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdp. Rüyadan vazgeç. Emperyal devletler arkanda sanma. Bu kadar kan akıtmaya eleman kazandırarak ortak oldun. Artık ortak olma. Bu kadar gönül verdik diyorsanız kendi evlatlarınızı akrabalarınızı gönderin terörist örgüte . Yok olmayacak. Hemen PKK ve bağlılarına çağrı yapın. Ölüme insan göndermesin, kandırmayın. Bu kadar katliam yeter. Mağaralarda ki terörist lere de seslenin. Hemen insinler. Son belli. Kurtuluş yok. Acil çağrı yapın. En büyük sorumluluğunuz budur. Ortaksınız çünkü.
    Cevapla
  • Fatihp 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun aslanlarım
    Cevapla
  • Konya. 2 yıl önce Şikayet Et
    mikropların kökünü kazıyın arslan yiğitlerim allahım sizleri her türlü kazalardan musubetlerden düşmanların şerrinden korusun allah yar ve yardımcınız olsun karaman mehmetciklerim sağolun varolun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!