NATO’da devir teslim: Türkiye görevini Fransa’ya devretti

Milli Savunma Bakanlığı, “NATO Mukabele Kuvveti Kara Unsur Komutanlığı” görevini Fransa’ya devrettiğini bildirdi.

NATO’da devir teslim: Türkiye görevini Fransa’ya devretti
NATO’da devir teslim: Türkiye görevini Fransa’ya devretti
GİRİŞ 01.01.2022 19:50 GÜNCELLEME 01.01.2022 19:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, “NATO Mukabele Kuvveti Kara Unsur Komutanlığı” görevini yürüten 3’üncü Kolordu Komutanlığı ve “NATO Çok Yüksek Hazırlıklı Müşterek Görev Kuvveti” olarak görev yapan 66’ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nın görevlerini Fransa’ya devrettiğini bildirdi.



Milli Savunma Bakanlığının sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Ocak 2021’den bu yana NATO’nun ‘NATO Mukabele Kuvveti Kara Unsur Komutanlığı’ görevini yürüten 3’üncü Kolordu (HRF) K.lığımız ile ‘NATO Çok Yüksek Hazırlıklı Müşterek Görev Kuvveti’ olarak görev yapan 66’ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanlığımız bugün görevi Fransa’ya devretti. Görevlerini başarıyla yerine getiren her iki Komutanlığımızı ve görevli personelimizi kutluyoruz” denildi.

YORUMLAR 2
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım Ukrayna'da Ruslara karşı fırınsız desteği ve direnişi. Eğer savaş çıkarsa 4-5 gün sürer. Natoya ve fıransaya güvenenin vatanı elden gider.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    onlar bize krosan şarap peynirverdiler bizde türk kahvesi lokum baklava. Bu işler böyle oluyor Belçika da askerlik yapmıştım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza