Adnan Oktar suç örgütüne yeni operasyon

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 4 ilde yürütülen soruşturmada, aralarında örgüt elebaşı Oktar'ın avukatlarının da bulunduğu 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

GİRİŞ 29.03.2022 10:28 GÜNCELLEME 29.03.2022 11:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik soruşturmada, aralarında Oktar'ın avukatlarının da bulunduğu bazı şüphelilerin, örgüt elebaşının emir ve talimatlarını dışarıdaki örgüt üyelerine ilettiği, örgütün devamlılığını sağlamayı hedefleyerek maddi imkanlarını kontrol ettikleri, bazı müştekiler ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanması muhtemel kişilere baskı kurdukları belirlendi.

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Oktar'ın avukatlarının da aralarında bulunduğu 8 şüpheliye yönelik İstanbul merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Oktar’ın avukatlarına ait İstanbul'da 2, Ankara'da da 1 avukatlık ofisinde, Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunda görevli cumhuriyet savcıları nezaretinde arama işlemleri devam ediyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi ne kanun var ne yazan adamin var ise birakiyorlar ceza alani birakma olmayacak direk uc yerden gecmesi gerek olacak birakma olmadan bu gecen yerleri bir birine yakin olmayacak en son devlet sistemi gelecek ordan konro edilecek bin yil ceza aldi derler bir yil gemez birakir kesin bunlarin adamlari var bunlari birakan raporu eksik yazanlari atin iceri bilerek mi eksik yazdin yada egitim eksik mi inceleme yapin kesin bunlarin adamlari bilerek yapiyor her suca ayri ayri ceza verilecek
    Cevapla
  • Halıl 2 yıl önce Şikayet Et
    bunları serbest bıtakan hakımlerı ıçerı atın..Fetö ıle bağlantıları varmı araştırın..Emnıyet tekrar bunlarla uğraşacak..çoğuda kaçacak..Bu nasıl sdalet hala duzeltılmedı..İyi halı derhal kaldırın,Savcı 200 sene ceza ıstıyor belgelerı ortaya koyuyor..deleıller sabit..Vıdeolar var..ama Hakımler salıverıyorlar veya az Ceza verıyorlar..bu ne biçim Adalet..Savcı boşuna mı Iddaname hazırlıyor..Artık bıktık bu kararlardan..
    Cevapla
  • Armina 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce serbest bıraktılar sonra emniyeti meşgul ediyorlar, bu art niyetli hakim ve savcılar hakkında gereği yapılmalı. Bu taciz ve tecavüz örgütü niçin aklanmaya çalışıldı.
    Cevapla
  • VEDAT ÖZDEMİR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yahudi, bu Vatan da o kadar çoklar ki aklın durur. Her yerdeler ve birbirlerini çok iyi tutarlar...
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha geçen haftalarda israil cumhurbaşkanı gelecek diye bir dizi oktar taraftarı mahkemeden serbest bırakıldı. Şimdi tekrar operasyon yapılıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
    Cevapla
  • Yorumcu02 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke ile ne dalga geçtiler be!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi