Bolu Valisi açıkladı: Yol yarın açılabilir

Anadolu Otoyolu, Bolu Dağı Tüneli Düzce girişinde heyelan meydana geldi. Otoyol, iki yönlü trafiğe kapatıldı. Bolu Valisi, çalışmaların sürdüğünü, yolun yarın açılabileceğini açıkladı.

GİRİŞ 03.04.2022 11:49 GÜNCELLEME 03.04.2022 13:16

nadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde heyelan nedeniyle kapanan yolun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde otoyolun Bolu Dağı Tüneli Düzce girişinde meydana gelen heyelan yüzünden ulaşıma tamamen kapanan yolun açılması amacıyla Karayolları ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yolun İstanbul istikametindeki toprak yığını iş makinelerinin yardımıyla kaldırıldı. Çalışmalarını sürdüren ekipler, Ankara yönündeki toprak yığınlarını da yoldan temizledi.

Havanın aydınlanmasıyla dağın yamacından kopan toprak parçasının büyüklüğü de ortaya çıktı. Bölge, dron ile görüntülendi.

Yolun ulaşıma kapalı olması nedeniyle sürücüler, İstanbul yönünde Abant gişelerinden, Ankara yönünde de Kaynaşlı gişelerinden D-100 kara yoluna yönlendiriliyor.

Otoyolun çalışmaların tamamlanmasının ardından ulaşıma açılacağı bildirildi.

BOLU VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Bolu Valisi Ahmet Ümit, "Bölgede risk devam ediyor. Çalışmalar sürüyor. Bir aksilik olmazsa yolun yarın açılmasını ümit ediyoruz" dedi.

Son dakika.... Bolu Dağı'nda heyelan! TEM  çift yönlü olarak trafiğe kapatıldıBolu Dağı'nda heyelan! TEM çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 28 ile uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı