AK Parti'den Temmuz'da alım gücünün artırılmasına yönelik açıklama!

AK Parti'den Temmuz ayında iyileştirme yapılacağıyla ilgili önemli bir açıklama geldi.

GİRİŞ 10.05.2022 22:07 GÜNCELLEME 11.05.2022 03:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, vatandaşın alım gücünün artırılmasına yönelik gerçekleşecek düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Akbaşoğlu "Temmuz ayında bütün çalışanlarımızla ilgili, memur ve emeklilerimizle ilgili iyileştirici paketlerimizi ve düzenlemelerimizi toplumla paylaşacağımızı ifade etmek isterim" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu açıklamasında "Temmuz ayında bütün çalışanlarımızla ilgili, memur ve emeklilerimizle ilgili iyileştirici paketlerimizi ve düzenlemelerimizi toplumla paylaşacağımızı ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.

AKBAŞOĞLU: HER YENİ PAKET KAMUOYUYLA PAYLAŞILMAKTADIR

Emin Akbaşoğlu ayrıca "Türkiye Covid-19 pandemisi nedeniyle bütün dünyanın içerisinde bulunduğu sıkıntı nedeniyle üzerine düşen sıkıntıları görmektedir. İktidarımız bu sıkıntıların aşılmasıyla ilgili her yeni paketi kamuoyuyla paylaşmaktadır." diye ekledi.

TEMMUZ AYINA İŞARET ETTİ

Akbaşoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: Alım gücünü artırmak suretiyle bütün vatandaşlarımızın durumunu iyileştireceğimizin bilinmesini isterim.

Bu manada, temmuz ayında bütün çalışanlarımızla ilgili, memur ve emeklilerimizle ilgili iyileştirici paketlerimizi ve düzenlemelerimizi toplumla paylaşacağımızı ve bu sıkıntıların alım gücünün artırılması suretiyle giderileceğini, bu konuyla ilgili her türlü kanuni düzenlemenin yapılacağını da ifade etmek isterim."

YORUMLAR 7
  • Zam yapmayın 1 yıl önce Şikayet Et
    Mevcut zamları durdurun yeter! asgari ücreti artırmayın işveren isyan eder işten çıkarmalar artar ayrıca her kaleme fırsatçılar ertesi gün zam yapar bu yüzden fırsatçıları aracıları engelleyip devre dışı bırakmak ticaret ve iş hayatından bu fırsatçıları men etmek gerekiyor!
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Market fahiş satışlarına dur deyin. 26 tl den satılan çilek için 3 - 4 kilo alırsanız 15 tl den verebileceğini söylüyor farka bakar mısınız.
    Cevapla
  • adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların emekli dediği " memur emeklisi" İşçi emeklisi özellikler 2000 sonrası işçi emekli seçimde bakın ne gösterecek size.
    Cevapla
  • memet 1 yıl önce Şikayet Et
    Alım gücü çok çok düştü, fiyatlar üçe-dörde katlandı, alım gücüne ise sadece yüzde otuz katkısı yapıldı. İktidar önlem almasa CHP ve diğer satılmışlar iktidara gelmesi mukadder olur ve bu halk belasını bulur.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Millete boşuna umut vermeyin. Enflasyon günleri bağıra çağıra geldi deldi geçti yeterince. Konut sorununu çözecez diye bi paket haberi geldi anında %40 fiyat artışı oldu. E ben faize bulaşamam kardeşim benim kabahatim ne. Fakirleşmeye karşı enflasyona karşı yetişebilen varsa helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler