Kız öğrenci yurdunda faciadan dönüldü: 300 öğrenci tahliye edildi!

Tunceli'de kız öğrencilerin kaldığı yurdun 2'nci katında yangın çıktı. Öğrenciler yangının ardından tahliye edilirken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Dumandan etkilenen 4 öğrenci, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Kız öğrenci yurdunda faciadan dönüldü: 300 öğrenci tahliye edildi!
Kız öğrenci yurdunda faciadan dönüldü: 300 öğrenci tahliye edildi!
GİRİŞ 16.05.2022 07:20 GÜNCELLEME 16.05.2022 07:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Atatürk Mahallesi'nde 300 öğrencinin kaldığı 5 katlı Ehlibeyt Kız Öğrenci Yurdu'nun 2'nci katında sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Emniyet ve jandarmaya ait Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları da (TOMA) hazırda bekletilirken, 300 öğrenci, yurttan kısa sürede tahliye edildi. Dumandan etkilenen 4 öğrenci, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er de olay yerinde incelemelerde bulundu. Hastaneye kaldırılan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. 

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Keremce 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük ihtimal Ütü,saç kurutma makinesi,maşa,su ısıtıcıları,telefon şarj aletleri,sigara.Bir de binaların eski püskü elektrik tesisat sistemleri.Gençler biraz daha dikkat edin ne olur?Çok geçmiş olsun Allah korumuş.
    Cevapla
  • Eski bir students 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim bilir kızlar ne yaklilar da ortalık alev aldı
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    kızlar sigarayı bıraksın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belçika'nın VRT televizyonu, Eurovision yayını sırasında İsrail’i protesto etti
KAAN İtalya'da manşet oldu: Kralların kralı