İstanbul’da metro seferlerine düzenleme

İstanbul'da metro seferleri Perşembe günü gece 2'ye kadar yapılacak.

İstanbul’da metro seferlerine düzenleme
İstanbul’da metro seferlerine düzenleme
GİRİŞ 26.05.2022 02:27 GÜNCELLEME 26.05.2022 02:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul'da metro seferleri Türkiye Kupası final müsabakası ve diğer etkinlikler nedeniyle Perşembe günü gece 2'ye kadar yapılacak.

Metro İstanbul, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki Kayserispor-Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması ve şehirdeki diğer etkinlikler nedeniyle 26 Mayıs Perşembe günü seferlerin M1, M3 ve M9 hatlarında 01.00’e, M4 ve M5 hatlarında ise 02.00’ye kadar devam edeceğini duyurdu.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • irfan 1 yıl önce Şikayet Et
    her şey istanbul için ülkemizde başka stadyum yok sanki benim fikrim maçın malatya da yapılması daha iyi olurdu tabii i,stanbul varken anadolu vilayetleri olurmu
    Cevapla
  • Şakir Şener 1 yıl önce Şikayet Et
    Bravoooooo kardeşim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza