Servis araçları çarpıştı: 4 yaralı

Malatya'da viyadükte iki servis aracının karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Servis araçları çarpıştı: 4 yaralı
Servis araçları çarpıştı: 4 yaralı
GİRİŞ 27.05.2022 21:37 GÜNCELLEME 27.05.2022 21:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, 18.40 sularında Malatya-Ankara karayolu Turgut Özal Viyadüğü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kent merkezi istikametine seyir halinde olan D.Ö. idaresindeki 44 S 0611 plakalı servis aracı ile aynı yöne ilerleyen E.A. yönetimindeki 44 S 0633 araç çarpıştı. Kazada M.G., E.Y., M.A. ve G.D. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1
  • Akyurekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de haftalık çalışma saatleri çok uzun. Çalışanlar hafta tatili yapamıyor izin kullanamıyor. Zorla fazla mesai yaptırılıyor itiraz edene kapı gösteriliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar