Konya merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu: 10 gözaltı

Konya merkezli 7 ilde FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Yönelik operasyon düzenlendi. TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda yönetici konumunda olan 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Konya merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu: 10 gözaltı
Konya merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu: 10 gözaltı
GİRİŞ 02.06.2022 20:17 GÜNCELLEME 02.06.2022 20:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ Silahlı Terör Örgütü içerisinde yönetici konumunda olan, gizlilik çerçevesinde faaliyet göstererek, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yerleşen ve örgüt adına yetiştirdiği elemanları bu kurumlara yerleştirerek devamlılığı sağlamak isteyen şüpheli şahıslara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 10 şüpheliye yönelik Konya merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

(2) Konya, (3) İstanbul, (1) Ankara, (1) Bingöl, (1) Hatay, (1) Urfa ve (1) Afyon olmak üzere toplam 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin vermiş oldukları bilgiler neticesinde bir kısmı kamuda görev yapan, örgütle irtibat ve iltisakı ilk defa tespit edilen birçok şahıs tespit edildi.

Bir şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından serbest kalırken, adliyeye sevk edilen 6 şahıs tutuklandı, 3 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Zeki Dursun  Konya

KAYNAK: AA
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR 1
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bide Sivas’a baksınlar kamu kurum ve kuruluşlarına
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu