Kayıp olarak aranıyordu, Ergene Deresi'nde cesedi bulundu

Tekirdağ'da, evinden bisikletiyle çıktıktan sonra haber alınamayan Yüksel Vatansever'in (52), kayıp olarak aranırken, Ergene Deresi'nde cansız bedenine ulaşıldı.

GİRİŞ 20.06.2022 10:45 GÜNCELLEME 20.06.2022 11:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tekirdağ'da Ergene ilçesine bağlı Vakıflar Mahallesi'nde oturan Yüksel Vatansever, 18 Haziran Cumartesi günü öğle saatlerinde, bisikletiyle gezmeye çıktı.

Akşam evine dönmeyen Vatansever'i arayan ailesi, ulaşamayınca jandarmaya gidip, kayıp başvurusunda bulundu.

Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Vatansever'in, Ulaş çamlık piknik alanına doğru gittiğini belirledi. Bölgede dün akşam yapılan aramada, Vatansever'in bisikleti Ergene Deresi kıyısında bulundu. Bunun üzerine çalışmalar, derede sürdürüldü.

Ekipler, kısa süre sonra suda Vatansever'in cansız bedenine ulaştı. Vatansever'in cesedi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla dereden çıkarılıp, Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yüksel Vatansever'in, bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı belirtildi.

Jandarmanın soruşturması sürüyor. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bir tahmin: Bir araç vurdu ve geçip gitti. Psikolojik sorun filan hikaye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi