Türkiye Diyanet Vakfı’ndan başarılı öğrencilere ödül

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) 29 Mayıs Okulları Bornova Kampüsü’nde, geride bıraktığımız 2021-2022 eğitim öğretim yılında çeşitli alanlarda başarıya imza atan öğrenciler ödüllendirildi.

Türkiye Diyanet Vakfı’ndan başarılı öğrencilere ödül
Türkiye Diyanet Vakfı’ndan başarılı öğrencilere ödül
GİRİŞ 22.06.2022 12:59 GÜNCELLEME 22.06.2022 12:59

İzmir’de 30 yıldır eğitime önemli katkılar sunan, ana sınıfından liseye kadar tam gün eğitim veren TDV 29 Mayıs Okulları Bornova Kampüsü’nde düzenlenen törenle başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler, başarı belgesi ve plaket takdim edildi.

Okulda düzenlenen törende 2021-2022 eğitim öğretim yılında akademik, kültürel, sportif ve sosyal alanlarda ulusal ile uluslararası alanlarda başarılara imza atan öğrenciler, hediyelerini programa katılan protokol üyeleri ile idarecilerin elinden aldı.

Törende ayrıca öğrencilerin başarılarına katkı sunan ve onlara destek olan öğretmenlere de ödüller takdim edildi.

Başarılı öğrenciler için düzenlenen ödül töreninde konuşan TDV 29 Mayıs Okulları Genel Müdür Yardımcısı Rıza Budak, milli ve manevi değerlerine bağlı, erdemli, duyarlı, bilinçli ve başarılı nesiller yetiştirilebilmek için gayret gösterdiklerini vurguladı.

Budak “Vakfımızın okullarında bilim, sanat, sporda donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisini sürekli geliştiren başarılı, ülkesine faydalı ve mutlu gençler yetiştiriyoruz” dedi.

TDV 29 Mayıs Okulları Bornova Kampüsü’nde ve Vakfın diğer okullarında eğitim gören öğrencilerin elde ettiği başarılara değinen Budak, şöyle devam etti: “Bu yıl TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları, Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması, Balkan Matematik Olimpiyatı, STEM, FPSPI (Uluslararası Gelecek Problemleri Çözme Programı), First Lego Lig Şampiyonluğu, JMUN Konferansı, URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması, CSI gibi uluslararası olimpiyatın yanı sıra yüzme, satranç, atletizm ve şiir yarışmalarında yüzlerce başarı elde ettik. Emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.”

150’den fazla başarılı öğrencinin ödül aldığı törene İzmir Müftüsü Salih Sezik, Manisa Müftüsü Mustafa Soykök, İzmir Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Ahmet Şamil Ok, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanı Özkan Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürü İsmail Küçükçoban, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bekir Şahiner, 29 Mayıs Okulları Genel Müdür Yardımcısı Rıza Budak ile idareciler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin