Killa Hakan'ın sağlık durumu hakkında flaş gelişme!

Koronavirüs sonrası bağışıklık sistemi çöken ve 2 aydan fazla süredir yoğun bakımda tedavi gören rapçi Killa Hakan normal servise alındı.

GİRİŞ 30.06.2022 03:43 GÜNCELLEME 30.06.2022 10:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Berlin'de yaşayan 'Killa Hakan' adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş, geçtiğimiz mart ayında koronavirüse yakalandı.

Hastalık sonrasında bağışıklık sistemi çöken rapçi, Almanya'da bir hastanede tedavi altına alındı. 2 aydan fazla süredir yoğun bakımda tedavi gören Durmuş'un sağlık durumunun iyiye gittiği ve normal servise alındığı belirtildi.

Killa Hakan koronavirüsü sonrası yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlığım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara, tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam."

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc şifalar ihsan etsin. Sonrada Allah cc yolunda güzel işler yapmayı nasip etsin. Allah için olmayan hiçbir işte hayr yoktur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Fransa'da büyük zafer!
ABD Savunma Bakanı Austin: “İsrail’e yüksek yük kapasiteli mühimmat sevkiyatını durdurduk”