TEM’de tır alev alev yandı

TEM Otoyolu Düzce kesiminde seyir halindeki tırını dorsesi bir anda alev aldı. Tekstil malzemesi yüklü tırın alev alev yanan dorsesi yürekleri ağza getirdi.

TEM’de tır alev alev yandı
TEM’de tır alev alev yandı
GİRİŞ 22.07.2022 11:35 GÜNCELLEME 22.07.2022 11:35

Yangın, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Kaynaşlı gişelerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Ankara İstikametine gitmekte S.E.A.'nın kullandığı BY 137678 yabancı plakalı kumaş ruloları yüklü tır seyir halindeyken bilinmeyen nedenle alev aldı. Sürücüsünün alevleri fark etmesi ile hemen tırı sağ şeride çekerek alevlere itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden Kaynaşlı ve Düzce İtfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Alev alev yanan kumaş ruloları söndürmek için uzun süre mücadele etti.
Uzun süre yapılan çalışmaların ardından itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alabildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..