Annesiyle yaşayan adamı 30 yerinden bıçaklayıp öldürdü

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde F.P. (16), annesinin beraber yaşadığı Oktay Filibeli'yi (47) 30 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetten sonra dedesi A.M.'nin kullandığı minibüsle kaçan F.P., Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yakalandı.

GİRİŞ 27.07.2022 08:42 GÜNCELLEME 27.07.2022 10:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, saat 13.30 sıralarında Sinanpaşa Mahallesi üzerindeki müzisyenler kıraathanesinde meydana geldi.

İddiaya göre F.P., annesi ile birlikte yaşayan Oktay Filibeli ile daha önce tartıştı. Aile içinde yaşanan gerginliğin ardından F.B., Filibeli tarafından evden kovuldu.

İkili daha sonra müzisyenler kıraathanesinde karşılaşınca aralarında yine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.P., üstündeki bıçakla Filibeli'yi defalarca bıçaklayıp olay yerinden kaçtı.

VÜCUDUNDA 30 BIÇAK DARBESİ TESPİT EDİLDİ

Ağır yaralanan Filibeli kanlar içerisinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Oktay Filibeli, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yapılan incelemede Filibeli'nin vücudunda yaklaşık 30 bıçak darbesi tespit edildi.

MALKARA'DA YAKALANDI

Polis, Filibeli'ye ait olan ve kıraathane önünde park halindeki otomobilin bagajında 1 av tüfeği buldu. Cinayet şüphelisi F.P.'nin, olayın ardından dedesi A.M.'nin kullandığı kapalı kasa minibüsle kaçtığı saptandı. Tekirdağ'ın Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, kaçan F.P.'nin, dedesinin kullandığı minibüsle ilçeye geleceğini belirledi. Polis, ilçe girişinde önlem alarak, dede ile torununun bulunduğu minibüsü durdurup, ikiliyi gözaltına aldı. Minibüste yapılan aramada ise 3 bıçak ve 6 poşet dolusu giysi ele geçirildi.

F.P. ile dedesi A.M., soruşturmanın yürütüleceği Lüleburgaz'a gönderildi.

KAYNAK: DHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 9
  • Tuğlu... 1 yıl önce Şikayet Et
    Annesi oğlunun da rızasını alarak nikah kıysaydı, evlenseydi genç böyle yapmazdı.
    Cevapla
  • zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    Aile ortadan kalktığında millette yok olacak.Ahlak edep gibi kavramlar yok oldu..Nikah kavramıda bitti bitecek..Sonrasını düşünmek zor değil.
    Cevapla
  • Cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Sözleşmesini imzalayıp , 6284 yasasını onaylayan , Zinayı suç olmaktan çıkaranların sebep olduğu sorunlar bunlar ....
    Cevapla
  • serdar şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu gençin yardımncısı olsun bilerek veya bilmeyerek bir tercih yapmak zorunda kaldımış.O yaşta benim de bir oğlum var.
    Cevapla
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun Dedesi ve Babası yönlendirici.
    Cevapla
  • irfan 69 1 yıl önce Şikayet Et
    Belliki annesinin tercihi o gençe ağır gelmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!