Güngören'de ilk kez anne olanlara bebek arabası hediye edildi

Güngören Belediyesi ilçede ikamet eden ve ilk kez anne olanlara bebek arabası hediye etti. Kültür Merkezi’nde gerçekleşen teslim töreninde 288 aile, hediyelerini Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’den aldı.

Güngören'de ilk kez anne olanlara bebek arabası hediye edildi
Güngören'de ilk kez anne olanlara bebek arabası hediye edildi
GİRİŞ 28.07.2022 15:28 GÜNCELLEME 28.07.2022 15:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Annelerin bebekleriyle güvenli bir şekilde yola çıkmasını sağlamak ve ekonomik açıdan ailelere destek olmak adına yeni anne olanlara bebek arabası hediye eden Güngören Belediyesi, başvuru sonucunda bebek arabası almaya hak kazanan ailelere hediyelerini teslim etti.

Güngören Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene gelerek hediyelerini alan annelere, Uzman Klinik Psikolog Derya Büşra Çiçek tarafından bebek bakımı ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir seminer de verildi.

288 AİLE BEBEK ARABASI ALMAYA HAK KAZANDI

Güngören Belediyesi ilk kez anne olanlar için bir proje hayata geçirdi. Proje kapsamında yeni anne olanlara bebek arabası hediye edilmesi amaçlandı. Yapılan başvurular sonucunda 288 aile 2 bin liralık bebek arabası almaya hak kazandı. 

“ANNE OLMAK ÇOK KUTSAL BİR ŞEY”

Hediye’ teslim töreninde konuşan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, 280 civarı ailenin hak kazandığını belirterek, "Bu projeyle birlikte biz Güngören’de ilk kez anne olacak kadınlarımıza belediyemizin bebek arabası hediyesi kampanyası başlattık. İnşallah bunu her sene devam ettireceğiz. Anne olmak çok kutsal ve çok ulvi bir şey. Hakikaten ilk bebeğini kucağına almak anneler için çok anlamlı. Biz de belediye olarak bu anlamlı gününde onların yanında olalım. Annelerimize hem bir katkı olsun hem de belediyemizden bir hatıra olarak onlarla beraber devam etsin istedik. Bu yüzden böyle bir kampanya yaptık. Çok yoğun bir teveccüh aldı. Arkadaşlarımız vatandaşlarımızın başvurularını incelediler. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu projelere devam edeceğiz. Her yıl bu projeyi yenileyeceğiz. Yeni yavrularımızla yeni arabalarımızla Güngören’de bu proje devam edecek” dedi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Molla Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediye , kişilere özel şekilde hediye dağıtmamalı, eğer böyle bir şey yapacaksada , nakit vermeli istediğin alsın. İnsan düşünüyor belediye bu kadar borçlu iken bu arabaları kimden aldı diye.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi