Türk bayrağını yakma girişiminde bulunan provokatör yakalandı!

İçişleri Bakanı Soylu: Fırat Kalkanı Harekat bölgesi Azez'de tahrik ve provokasyon amacıyla şanlı bayrağımızı yakma girişiminde bulunan A.E.H. ve ona yardım eden M.H. yakalandı.

GİRİŞ 13.08.2022 16:24 GÜNCELLEME 13.08.2022 16:48
Bu Habere 225 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesi Azez'de Türk bayrağını yakma girişiminde bulunan A.E.H. ve ona yardım eden M.H'nin yakalandığını bildirdi.

DİĞER ŞÜPHELİLERİ YAKALAMA ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYOR

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz gün Fırat Kalkanı Harekat bölgesi Azez'de tahrik ve provokasyon amacıyla şanlı bayrağımızı yakma girişiminde bulunan A.E.H. ve ona yardım eden M.H, emniyet istihbarat, Kilis Emniyet Müdürlüğümüz ve Azez Askeri Şurta'nın ortak operasyonu ile yakalandı." ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, diğer şüphelilerle ilgili tespit ve yakalama çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Suriye'de Türk bayrağını yaktılar! SMO: Bunun hesabını soracağızSuriye'de Türk bayrağını yaktılar! SMO: Bunun hesabını soracağız

Dışişleri'nden Suriye açıklaması: Rejim ayak sürüdüğü için süreç ilerlemiyorDışişleri'nden Suriye açıklaması: Rejim ayak sürüdüğü için süreç ilerlemiyor

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 225
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu çıktığı yere geri gönderelim.
    Cevapla
  • Ottomans 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyle yapacagiz zaten
    Cevapla
  • Safak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar misafirlik çok fazlaydı.. Ülkeyi öyle Bi duruma soktular ki olan yine yurttaşlara oluyor.. Resmen ülkeye soykırım yapılıyor hayat pahaliligi mülteciler atı alan Üsküdarı geçti.. Bizim angutlar yemin etmiş ülkeyi dha çok nasıl bastırıriz..
    Cevapla
  • Furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Türk askerleri Suriye de Şehit olurken Suriyeli Tosunların sahillerde nargilede ne işleri var dediğimizde bize hönküren, bize faşist, ırkçı diyen angutlar şimdi neredeler? O Tosunlar bayrağımızı yakarken ne hissediyorlar acaba? Bugün bayrağını yakan yarın her şey yapar. Acilen geri gitmeleri lazım artık. Yoksa açın artık sınırları salın Avrupa’ya. Biz Türk milleti olarak Avrupa’ya kapı bekçiliği yapmak istemiyoruz.
    Cevapla
  • Furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Haddini bil sen kimsin bana akıl veriyorsun ? Bu zamana kadar harcadığın paranın haddi hesabı yok hala yardım diyor ya. Ümit Özdağ dediğin adam Türk babası diplomat olduğu için Japonya’da doğmuş olabilir mi acaba ? Bana da bir daha mal deme yoksa seni fena rezil ederim. Cahilliğini hepten yüzüne vururum aklını başına al
    Cevapla
  • baki 1 yıl önce Şikayet Et
    anguta kurban olasın mal sen ve senin gibiler yüzünden muhtaçlara dahi yardim edemez olduk biz her zaman sözümüzün arkasındayız ümit ozdaga sor bakalım kendisi aslen nerenin multecisi
    Cevapla
  • Doğan Uysal 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de ki Suriye'li mülteciler üzerinden kaos çığırtkanlığı yapan kukla Ummit Özüdağ ile bu aşağılığın farkı var mı? Uyanık olmak şart...Yeni Kaos Suriye'li mülteciler üzerinden planlanıyor..
    Cevapla
  • Furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaosun kendisi sizsiniz. Ülkeyi Avrupa’nın mülteci ambarına çevirdiniz. Niye sınırları açmıyorsunuz ? Niye bu Avrupa’nın güvenliğini ısrarla ön plana koyuyorsunuz ? Avrupa senin güvenliğini düşünüyor mu ?
    Cevapla
  • Pazarcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki burada bilerek veya bilmeyerek bu pekde mümkün olmayan bir şey devlet yabancı düşmanlığı pompalıyor bu olayı kamunun bilmesinin ne faydası vardı ki YAKALADIN gerekli bilgileri alırsın sonra ortadan kaybedersin adamı bitti iş tamam şimdi daha iyimi oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!