Kocaeli'de 20 aranan şahıs yakalandı

Kocaeli’de çeşitli suçlardan 1 ile 17 yıl arası hapis cezası ile aranan 20 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli'de 20 aranan şahıs yakalandı
Kocaeli'de 20 aranan şahıs yakalandı
GİRİŞ 18.08.2022 16:06 GÜNCELLEME 18.08.2022 16:06

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20 aranan şahıs yakalandı.

Bugün gerçekleştirilen operasyonda çeşitli hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, kasten yaralama, görevi yaptırmamak için direnme ve cebir tehdit veya hile kullanarak kişi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 1 ile 17 yıl hapisle aranan 20 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kudüs Tugayları bir İsrail tankı ve evlere saklanan teröristleri imha etti
Bodrum'da ormanı yakan sanığın cezası belli oldu