Murat Kekilli: Vatan, millet aşkının bedeli yoktur!

Bir döneme söylediği şarkılarla iz bırakan ünlü şarkıcı Murat Kekilli, önceki gün Giresun'da düzenlenen "Fındık Festivali"nde sahne aldı.

Murat Kekilli: Vatan, millet aşkının bedeli yoktur!
Murat Kekilli: Vatan, millet aşkının bedeli yoktur!
GİRİŞ 21.08.2022 14:49 GÜNCELLEME 21.08.2022 14:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Kekilli, "Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine yapılması planlanan 100. yıl marşı için size teklif gelse söyler misiniz?" sorusunu yanıtladı.

"VATAN AŞKININ BEDELİ YOKTUR"

Kekilli, "Tek bir şartım olur; para önermezlerse eğer... Çünkü vatan, millet aşkının bedeli yoktur. Ancak o şekilde kabul edebilirim." dedi.

Murat Kekilli, geçtiğimiz haftalarda bir halk konseri sırasında yaptığı Bülent Ersoy gafının hatırlatılması üzerine, "Bülent Hanım'ı çok seviyorum. 'Diva'mızı seviyoruz ve saygılarımızı sunuyoruz." demekle yetindi.

"ŞARTLARIMIZI EŞİTLEYELİM"

Yağmurlu havaya rağmen festival alanını dolduran Giresun'luların ıslanmasına gönlü elvermeyen Kekilli, "Şartlarımızı eşitleyelim." diyerek, sahnede başından aşağı su dökerek kendini ıslattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • geçerken uğradım 1 yıl önce Şikayet Et
    gönlü zengin.
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek sanatçısın be kekili.. Bu ülkede olup sanat altında para kazanan aşağılık soytarı sanatçılar çok...vatana ihanet eden aşağılık sanatçı bozmaların a duyrulur
    Cevapla
  • Egobaba 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek sanatçı vatansever.Allah yolunu açık etsin
    Cevapla
  • ERCİŞLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam,Van depreminde Erciş'e Kendi ekibiyle minibüsle gelip günlerce amele gibi çalışan,bir değer,seni çok seviyoruz koca yürekli adam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak