Ankara'da feci kaza! Araç otobüs durağına daldı: Yaralılar var

Başkentte sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç otobüs durağına daldı. Feci kaza sonucu 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 25.08.2022 12:39 GÜNCELLEME 25.08.2022 12:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, İstanbul Yolu Çiftlik kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre A.S. kontrolünü kaybettiği 41 AJS 043 plakalı aracıyla yol kenarında bulunan otobüs durağına çarptı. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza sonucu yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü. Sürücü A.S.'nin gözaltına alındığını kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • şinasi seki 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok görüyorum telefonla oynuyorlar kaza kaçınılmaz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bu kazalar suikast mi?
    Cevapla
  • Ülkemiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Trafikte kusurlu şartlarının değişmesi lazım.Adam akıcı trafikte kız arkadaşına durup selam veriyor veya sinyalsiz birden bire yolun ortasında durup sonra dönüyor, arkadan gelen araç kaza yapıp arabaya vurunca , arkadan vuran araç suçlu oluyor.Gelde anlat haklılığını.Her zaman arkadan vuran suçludur anlayışı rahatlık getirmiş gibi görünüyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
1 Mayıs gösterileri adı altında yasa dışı sol örgütler polise saldırdı