Son Dakika... İçişleri Bakanlığı duyurdu: İkna yoluyla bir PKK'lı daha teslim oldu!

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları sonucu PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 18.09.2022 12:55 GÜNCELLEME 18.09.2022 14:14

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanlığı "İkna çalışmaları sonucu PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Sürdürülen ikna çalışmaları neticesinde, Diyarbakır'da 38'inci buluşma gerçekleştirildi." açıklamasında bulundu.

Bakan Soylu da sosyal medya hesabından, "Evlat Nöbetindeki ailelerin azmi ve cesaretiyle bir buluşma daha gerçekleşiyor. Evlat Nöbetinde 38. Buluşma... İnşallah devamı gelecek. Arkasında olan güçlere rağmen PKK, BU TOPRAKLARDAN Sİ-Lİ-NE-CEK." paylaşımında bulundu.

PKK'DA ÇÖZÜLME DEVAM EDİYOR!

Elazığ’da 2 terörist silahlarıyla birlikte İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim oldu. Hakkari Yüksekova'da da PÖH, 2 teröristi etkisiz hale getirdi, 1 teröristi ise kıskıvrak yakaladı.

PKK'da çözülme devam ediyor!PKK'da çözülme devam ediyor!

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor