Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dil Bayramı paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dil Bayramı'nın, Türkçenin yaşatılmasına, gelecek nesillere tüm özgünlüğü ve derinliğiyle aktarılmasına vesile olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dil Bayramı paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dil Bayramı paylaşımı
GİRİŞ 26.09.2022 21:03 GÜNCELLEME 26.09.2022 21:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk Dil Bayramı'nın Türkçemizin yaşatılması, gelecek nesillere tüm özgünlüğü ve derinliğiyle aktarılması için bir vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • 66* 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilmem kaç bin yıl var ki Türk milleti var ama kendi alfabesi yok bir ermeninin,bir gürcünün,bir yunan ın kendi yazı alfabesi var ,selçuklu,osmanlı ve şimdi de Türkiye alfabesi kendinin değil ,azerbaycan,kazakistan,özbek,türkmen,kırğız da rus alfabesi kullanıyor ,Türk ün alfabesi nerde ,hani
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması